תשובות נוספות - פורום זוגיות

תאריך פנייה: 14.05.2006 מס׳ הודעות: 4
חיפוש נושא
רועי
בעיות
14.05.2006 • 05:34

אני בן 24, סטודנט, שנמאס לו מהחיים.כל החיים שלי היו לי בעיות עם ליצור קשר עם בנות וכל זה הביא אותי להרבה בעיות נפשיות שהן תוצאה של יאוש מעצמי.אני נמצא בטיפול.. וזאת אולי הסיבה היחידה שאני לא מתאבד ועושה לחיים שלי סוף. זאת בעיקר מפני שזה יכול לפגוע קשה בפסיכולוגית שלי, שבלי קשר אדם מדהים.בכל זאת, הייתי רוצה להתאבד כמה שיותר מכל העבודה הקשה והחוסר שקט בחיים שלי.הלוואי והייתי יכול להפסיק ללמוד, כי אני שונא את זה. בחרתי מקצוע שאני לא הכי אוהב, אבל הדבר בין היחדים שאני יכול להצליח בהם.אז אם אני פורש מהלימודים.. זה סוף החיים עם הקריירה שכל החיים שלי דימיינתי שיהיו לי. אבל עכשיו אני רק רוצה שקט בחיים שלי, ומצידי גם כל החיים לעבוד בזבל, העיקר שיהיה לי מזה שקט.הייתי רוצה גם להיות מנותק מהמשפחה שלי, שלא יציקו לו ולא יהיו איתי בקשר.אתם מכירים מקום שאני יכול להגיע אליו, שבו אני יכול גם להיות עצמאי וגם שיהיה לי שם דיי שקט מחיי חברה.וגם איכשהו שלא יהיה באזור המרכז כדי לא להיות בקשר עם משפחה.בית משוגעים לא טוב, כי אז המשפחה שלי תעיק עליי.תודה על תגובות..

ש'
בעיות
14.05.2006 • 22:32

אני מצטערת שאני מתפרצת אבל באמת שלא יכולתי לשבת בשקט...קודם כול אני מבינה אותך ואת הלחצים שעוברים עליך.אני בת 23 וגם אני סטודנטית. נכון שלא קל להיות ככה "בחוץ" , "בעולם האמיתי" , וגם יש ימים שבהם אני מרגישה ש: בשביל מה אני לומדת, ולמה אני צריכה את זה ומי מבטיח לי עבודה (אם בכלל), ואולי באמת בחרתי במקצוע ככה שיהיה לי יותר קל או שאני יוכל להצליח בו .וכל מיני מחשבות שמציפות אותי.בחרדות האלו אפשר לטפל, וכמו שאמרת ואני שמחה אתה נפגש עם מישהו שעוזר לך, וזה חשוב, כי בחיים ובעולם במטורף הזה בקלות אפשר לאבד את הראש.כמו שאמרתי מקודם יש ימים שאני רוצה להיות לבד, לא רוצה יותר ללמוד למה אני צריכה את הלחץ הזה ולא רוצה יותר לראות אף אחד שיעזבו אותי בשקט ועוד המון מחשבות...באמת אני חושבת ומאמינה שביום שתסיים ללמוד והלחץ ירד ממך ותהיה לך בת זוג אוהבת ותומכת ( כמו שמגיע לך), אתה באמת תראה את הדברים באור שונה. אבל בשביל באמת שזה יעבוד כבר עכשיו אתה צריך לנסות לשנות את החשיבה שלך, מי אמר שלא מצליח לך, תאמין ויצליח! כל העולם יהיה פרוס לרגליך רק תמתין בסבלנות ותסביר ל סובבים אותך שאתה כעת בלחצים, וצריך את המקום והשקט הפרטיים שלך וברגע הראשון שירד הלחץ הם יהיו הראשונים שידעו.ובאמת לא שווה לאבד את החיים, תחשוב שכול החיים והחוויות והאהבות והריגושים הכול עוד לפנייך. יהיו ימים יותר יפים, אני מבטיחה!בהצלחה ותשמור על עצמך.

ד"ר אורן חסון
תשובות נוספות
15.05.2006 • 01:21

רועי יקר,
אתה נמצא בטיפול, ואמור לקבל תשובות על השאלות שאתה שואל. מה השתבש בדרך, ומדוע אתה מחפש תשובות נוספות?

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
18.05.2006 • 21:13

חרא.כתבתי הודעה ארוכה ובטעות לחצתי על ההוא שם למעלה.תקציר-הייתי סטודנט, כמוך, רציתי להתרחק מהכל. בעיקר מהמשפחה. מעצמי, מהעולם הישן. פסיכולוגית. הייתי אבוד, מחשבות על התאבדות מגיל ההתבגרות. הרבה לילות אבודים, אבן בלב באופן קבוע. בעיות דימוי גוף.בעיות עם בנות. חרטה, אשמה, בדידות וחוסר אונים - אולי התחושה הכי רעה כאן.אם אתה מעוניין בהתכתבות באימייל, אשמח. בלי הזדהות, אין לי עניין בזה.להתראות בינתיים