יחסים מורכבים: קוצים ועוקץ
סטואית
מלכודת הדבש
⌄
שלום
ד"ר חסוןאני היא הבחורה שאליה התייחסת במונח מלכודת הדבש.לא קל לי לכתוב לכאן, אבל אולי בעזרתך כן נוכל להגשים את אהבתינו.אכן, הברזתי לו והברזתי לעצמי. אני לא חוששת שמה המראה שלי יאכזב אותו מכיוון שהוא יודע איך אני נראית.בעבר חשבתי שאולי מה שמפריע לי אצלו היא העובדה (אשר שכח לציין כאן) שהנו נשוי. היום אני מבינה שזאת הבעיה שלו ולא שלי אבל שוב הברזתי ולא הגעתי למפגש המתוכנן... סטואי יודע היכן אני מתגוררת בחו"ל יודע את הכתובת ואת מספר הטלפון והיום עם כל האמצעים הטכנולוגיים לא קשה למצוא כתובת בכל מקום שתהיה במקום.אנחנו מכירים לעומק, טוב לנו...אמנם וירטואלית או טלפונית יחד.. אנחנו יכולים להיות שעות על גבי שעות ולא ישעמם לנו למרות שתחומי העניין שלנו שונים אנחנו תמיד מוצאים שפה משותפת.היחסים שלנו הגיעו לנקודת משבר, להיות או לא להיות. אני עובדת על עצמי כדי כן להגיע ולפגוש בו, אבל בקשתי ממנו שאם משהו יקרה ולא אגיע שהוא יגיע אלי. לא יודעת אם יודיע לי מראש או בהפתעה, אבל אף אתה הצעת לו לבוא ולפגוש אותי להעמיד אותי בפני עובדהאני לא רוצה לאבד אותו אני אוהבת אותו ורק אותובבקשה עזור לנו
ד"ר אורן חסון
הקוצים שלך והעוקץ שלו
⌄
סטואית יקרה,
עושה רושם ששניכם במלכודת דבש, כאשר לך יש קוצים (החששות שלך מלהיפגש), ולו יש עוקץ (יש לו אשה). כמה טוב היה לו הייתם יכולים להפגשלאחרשאת נפטרת מהקוצים, והוא מהעוקץ!אני לא מכיר את הסיפור האישי של שניכם, אלא מתוך שני המכתבים שלכם. אבל אם אלך על סטטיסטיקה, אני חושש לך יותר מאשר לו. כדי להחלים מהפגיעות הנפשיות שהיו בך, את צריכה קשר בריא, יציב ובטוח. סטטיסטית, מלכודת הדבש שלך אינה בריאה, אינה יציבה ואינה בטוחה. סטטיסטית. אני מקווה שאת יודעת מה שאת עושה, ועכשיו אני לא לגמרי בטוח שההצעה שלי, שהוא יבוא אליך במפתיע, היא הצעה נכונה לך. ההצעה היתה נכונה לו. היא אולי עדיין נכונה לו, מנקודת מוצא אגואיסטית שלו. אני בכלל לא בטוח שהיא נכונה לך.