תשובה והיפוכה - ארכיון פורום

תאריך פנייה: 01.08.2006 מס׳ הודעות: 3
חיפוש נושא
ליבי
המשך - מעבר דירה
01.08.2006 • 12:05

ד"ר,כתבתי לך על התלבטותי בקשר למעבר דירה מהדרום לתל אביב בגלל שאינני רוצה ללחוץ על בעלי. כתבת לי שעדיף לא לעבור, אבל לא פירטת למה ומדוע. אני יודעת שמעבר דירה הוא עניין רציני מאוד ושזה צריך להעשות בלב שלם ובהסכמה מלאה של שני בני הזוג (מכאן גם נובעת התלבטותי), אבל המצב שנוצר מקשה עליי מאוד (הוא מקשה גם על בעלי) ולא נראה לי שאוכל להחזיק מעמד עוד שנים.ד"ר, אודה לך מאוד אם תרחיב קצת את תשובתך ותאמר לי מה לדעתך אני יכולה לעשות בכדי לשפר את המצב במידה ואני נשארת בביתי. מה אפשר לעשות כדי לעודד את חמותי לתמוך ולעזור קצת יותר (ואני שוב מדגישה שה"עזרה" הזאת שאני מבקשת באה לעיתים מאוד רחוקות וכשאין ברירה אחרת). ואם אין דרך לשנות את חמותי, האם יש דרך לשכנע את בעלי שמעבר דירה הוא הפתרון הנכון לשנינו ?ראוי להדגיש שהמצב הכלכלי שלנו טוב גם עכשיו ושמעבר לתל אביב לא "ימוטט" אותנו. נכון שהמשכנתא תהיה כבדה יותר, אבל מעבר לזה אני לא צופה שינוי דרמטי במצבנו.תודה רבה רבה !!

ד"ר אורן חסון
תשובה - והיפוכה...
01.08.2006 • 18:27

ליבי יקרה,
עושה רושם שלא הבנת את תשובתי. הצגתי לך תשובה אחת... אבל אחרי שקראת אותה, שאלתי אותך, כמה שורות ריקות מתחת, איך את מרגישה כלפיה. אם הרגשת התנגדות חזקה לתשובה זו, אז כנראה שהיא לא הפתרון שאותו את מחפשת. וזה מה שרציתי שתרגישי בעצמך. אני לא יכול לתת לך פתרון חד משמעי מבלי להכיר אותך ואת הבעיה יותר טוב. רציתי שתחווי לרגע את הפתרון, כדי שתגיעי בעצמך לתשובה אם זה מתאים לך.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
מירב
תשובה - והיפוכה...
02.08.2006 • 17:52

יפה, אהבתי.