בחירה טרגית בקשר: מה המשמעות?

תאריך פנייה: 01.08.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
שאול
בחירה טרגית
01.08.2006 • 12:09

שלום,
אני כבן 25 ויש לי חברה קטנה ממני בשנה, אני יוצאים מזה 10 חודשים והזוגיות מושלמת מכל הבחינות. מעולם לא אהבתי כפי שאני אוהב אותה ואני יכול לראות בקלות כיצד אני "מעביר" איתה חיים שלמים.עם זאת אני מסתובב בהרגשה שלא מימשתי את עצמי ולא התנסתי מספיק עם בחורות. הייתי רוצה לצבור עוד ניסיון, לדעת יותר ויש לי הזדמנויות אבל אני לא טיפוס שרוקד על שתי חתונות ואני יודע שהמחיר כבד מידי (לוותר עליה), אז אני איתה ואוהב אותה ומיוסר על הדילמה הטרגית שלי.נוסף על כך, היא מבחינתה כבר מוכנה להתמסד וגם על זה יכולה "הספינה לטבוע", כי אני לא מתכוון לעשות צעד כזה לפני שאני מסיים את לימודיי ( אני מתחיל שנה 2 מתוך 4)לא פעם חשבתי לשתף אותה בבעיה אך אני דוחה את זה כי זה עלול להביא את הקץאני יודע שאין כאן פתרון חד וחלק אבל הייתי רוצה לקבל חוות דעת ואולי עצות איך להתנהג(חשוב לציין שאני רוצה להיות איתה הכי כנה שאפשר מחשש לפגוע בה).תודה, שאול.

ד"ר אורן חסון
מהי בחירה טרגית, ומה היא לא
01.08.2006 • 18:32

שאול יקר,
אין סיבה שלא תהיה כן איתה. אבל קודם כל תחליט מה אתה רוצה. ברור שאם תלך "לממש את עצמך" עם בחורות אחרות, הקשר הזה אבוד, באופן כמעט ודאי. כך שאתה צריך להחליט מה חשוב לך יותר. ואם אתה נשאר איתה, תחליטו יחד על הקצב הנכון לשניכם, ואם לא, כדאי שהיא תדע על זה.ואגב, לפי הכותרת, עושה רושם שכבר החלטת. אם אתה כותב על בחירה "טרגית", הרי זה משום שהחלטת לוותר עליה. לא היית משתמש במילה הזו כלפי ויתור על רכישת נסיון עם בחורות אחרות. אם זה מה שבאמת החלטת, כאמור, כדאי שתגיד לה.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083