תקשורת לקויה בזוגיות
יפית ג
זוגיות
⌄
אני גרושה ונמצאת בקשר זוגי מספר שנים, בהתחלה הקשר היה לא רציני והמשכתי את הקשר למרות שהוא לא ענה על הציפיות שלי וכשהיה לי האומץ ורציתי לסיים את הקשר בן זוגי החליט לשנות את הקשר לרציני וקיבלתי את מה שרציתי נתן לי להרגיש שייכות, התיעץ איתי ופעמים רבות שמע בעצתי וכד'..ובכל זאת הרגשתי ריקנות ואולי פחד שזה לא אמיתי או שיגמר.לאחרונה אני מרגישה שבן זוגי מוביל שוב את הקשר ללא רציני ונכון להיום אנחנו בקושי מדברים בן זוגי לא מתיעץ איתי (מתיעץ עם אנשים שלא היו איתו כשנפל), כשאני שואלת הוא מסתיר ממני מידע כאילו שאני אוייבת וכשאנחנו ביחד אני מרגישה לא שייכת (כך לפחות הוא נותן לי להרגיש), בתוכי עמוק בפנים אני בטוחה (מקווה) שאני אוהבת אותו.רציתי לסיים את הקשר כמה פעמים בשבועות האחרונים ובן זוגי לא רוצה אומר שאנחנו מתאימים ושאני לא רואה נכון את המצב אבל גם לא עושה כלום לשנות את המצב / הרגשתי.אני לא יודעת מה לעשות מצד אחד מרגישה שזהו בזבזתי מספיק זמן ואני צריכה למצוא את האחד שלי ומצד שני אני מפחדת וממש לא יודעת ממה (אני נראת טוב), מה עלי לעשות האם כדאי לי להמשיך או לותר?תודה
ד"ר אורן חסון
הכתובת על הקיר
⌄
יפית יקרה,
את נמצאת בקשר כמה שנים, ועדיין חסרה ביניכם תקשורת בסיסית. אולי משום שהוא חושש מביקורת שלך, בין אם את ביקורתית, ובין אם הוא לא בטוח בהחלטותיו שלו. כך או כך, את מתלבטת, ולכן נכון אולי לנסות ולבדוק אפשרות של יצירת תקשורת טובה יותר, בעזרת יעוץ זוגי. ואם לא, אז יכול להיות שהכתובת כבר כתובה על הקיר.