תקשורת זוגית: איך ליצור עניין וחיבור?

תאריך פנייה: 19.06.2014 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
אנה
קשר חדש מתחיל
19.06.2014 • 09:00

ד״ר אורן חסון שלום רב,
שמי אנה ואני בת 22. הכרתי מישהו בן 28 לפני כחודש ונפגשנו כבר 5 פעמים כבר הספקתי להכיר את כל החברים הקרובים שלו. חשוב לי לציין כי אנחנו לא גרים באותה עיר, הוא מהדרום ואני מהמרכז (אז המפגשים לא אינטנסיביים גם בגלל המרחק וגם בגלל ששנינו סטודנטים). יש לי שתי שאלות, השאלה הראשונה שלי היא לגבי הסקס.. יש בינינו משיכה, התנשקנו ו״התמזמזנו״ אך אני לא יודעת אם כדאי כבר לקיים אותו יחסי מין, האם זה מוגזם לחכות יותר מחודש ומ5 פגישות? הדבר שממנו אני חוששת הוא שנשכב ואז נאבד עניין, האם אני צריכה להרגיש שאני מכירה אותו ממש טוב ורק אז לשכב איתו? כי להכיר אחד את השני לוקח זמן...  השאלה השנייה היא: הוא נראה לי די רציני לגביי כי הוא נסע לכאן עד אלי כבר 4 פעמים והכין לי ארוחה ועוד.. אך מצד שני כשאנחנו מדברים בוואטס אפ אז זה לא כל יום, אלא הוא שולח הודעות ענייניות למשל כשהוא יכול להיפגש וכו.. אך למען האמת עושה רושם שהוא באמת בחור כזה, ענייני. איך אני יכולה לדעת האם הוא באמת רציני לגביי? לפתח איתו על זה שיחה? או שפשוט לסמוך על האינטואיציות שלי ולהתמקד במעשים שלו שאכן מותירים בי רושם שהוא רציני?

תודה רבה על עזרתך,
אנה

ד"ר אורן חסון
עניין, רגש ומיניות. איך מחברים?
19.06.2014 • 11:17

אנה יקרה,
עושה רושם שהוא באמת משקיע. תני לעצמך זמן להמשיך ולהתנהל על פי האינטואיציה שלך. עושה רושם שהיא נכונה. יש גברים שהם "ענייניים", ולא יודעים ליצור תקשורת רומנטית דרך הודעות קצרות, ויש כאלה שלא יודעים לעשות זאת גם בשיחת טלפון, ויש כאלה שלא יודעים לעשות זאת גם פנים אל פנים. הוא נראה כמי שיודע לתת, בפגישות פנים אל פנים. תני לו את הקרדיט שבמצבים אחרים הוא באמת מקצר יותר, כי הוא לא מתחבר אליהם. זה גם אומר שהוא פחות יודע ופחות רגיל לפלרטט במסרונים, ואת יודעת?- זה יכול להיות גם יתרון.את רוצה שיהיה ביניכם עניין משותף מספיק חזק לפני שתשכבו, והאינטואיציה בעיקרון נכונה. אני מניח גם שאת רוצה שירגיש שאתם מתקדמים לכיוון הזה, כדי שיידע שאת מספיק מינית כדי שיהיה לו כדאי להיות איתך בקשר לאורך זמן, וזה משהו שדוחף לכיוון הזה. כפי שאמרתי, את נראית לי עם אינטואיציות טובות. לכי לפי ההרגשה שלך.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083