ארכיון פורום - הודעה
מורן
הפרדה בין סקס לרגש.
⌄
שלום,
הכרתי מישהו בן 30 שמאוד רדף אחריי בוא נגיד ככה ואני קצת היססתי לגביו, ולבסוף אחרי חודש בערך נפגשנו ושכבנו ישר. אבל בחיים לא הכרנו לעומק ולא היו בנינו שיחות נפש או שיחות של הכרות ודייטים רציניים. לא היה את הדברים האלה מעולם.אני זוכרת שהלכתי אליו הביתה בפעם ה1 שנפגשנו, והוא אמר לי תבואי כל יום בקטע של התלהב ממני, ושאלתי מה כל יום? אמר כן, אבל את יודעת גם אני צריך את החופש שלי אז במינון.הבחור יצא מקשר רציני מלפני חצי שנה+ ואמר שקשה לו לשמור על קשרים רציניים אבל ממה ששמתי לב הוא סוג של הוליך אותי שולל. כי ששאלתי לפני ששכבנו מה מחפש, הוא אמר אני לא מחפש קשר רציני אבל אם תבוא מישהי ויהיה לי כיף, אני לא שולל.בעבר שלי הרחוק, היו לי סטוצים והעניין הוא שאף פעם לא היה מצב כזה שאחרי הסטוץ הגבר נעלם ולא דיבר איתי באופן מוחלט. הגבר לא נעלם לגמרי אלא תמיד שמר איתי על קשר, כי אני חושבת שזה באמת המינימום שהוא שוכב איתי אז אני מצפה שיהיה בקשר פה ושם. מה שהנוכחי לא. הנוכחי תמיד איכשהו אחרי ששכובים? נעלם בין שבועיים לחצי חודש וזה ממש מגעיל קצת.פעם שהייתי שוכב עם מישהו היינו בקשר לאחר מכן אני לא מכירה את המצב של לשכב עם בחור וביי ביי. לא היה לי את זה.אחרי ששכבנו פעם 1, לאחר כמה ימים ניסיתי לדבר איתו ואפילו אמרתי לו שיש מצב שהוא עשה לי משהו מבחינת הרגש היות והוא הסטייל שלי אבל נכון אני הרי לא ככ מכירה אותו ברמה אישית אבל יכול להיות שנדלקתי עליו קצת.ושאמרתי לו שהוא עשה לי משהו ברגש אולי, הוא שאל מה עשיתי לך? הסברתי לו ולא שמעתי ממנו כמה ימים, הוא לא הגיב לי, ואז אחרי 4 ימים נזכר להגיב ואמר מה בעצם הבעיה לא הבנתי? אמרתילו שום דבר לא משנה כבר. הוא אמר טוב. לאחר יומיים בערך, נפגשנו בפעם השניה ושכבנו שוב, אני מבינה שזה קשר יזיזותי בלבד ורציתי גם. ואז הוא שוב נעלם לשבועיים וחצי ואני פשוט לא רגילה שאני שוכבת עם בנאדם והוא נעלם ככה. אז מחקתי את הבנאדם מהחיים שלי כולל טלפון הכל. הוא קלט את זה לאחר שבוע שאל מדוע מחקתי ואמרתי לו שאני לא מעוניינת להמשיך יותר! הוא אמר מה שבא לך. לא שאל מדוע, ממש לא עניין אותו. למעשה זה פעם 2 שמחקתי אותו.ואני לאחר כמה ימים המצב מאוד הציק לי שהוא כביכול מתנהג ככה אז שלחתי לו הודעה, והוא אמר אני לא אוהב את הסרטים האלה, שמחקת אותי. אמרתי לו שאני רוצה שניפגש ונדבר לשם שינוי. הוא אמר לא תודה אני לא מעוניין. טוב, אז עזבתי את זה.ואז יום לאחר מכן יצאתי עליו בעצבים שהוא יצא ממש מניאק ושהוא בנאדם קר שלא מדבר ולא שום דבר אחר. והוא עצמו הציע שניפגש ונדבר על זה ב4 עיניים אבל זה לא יצא כי לא יכלתי. מפה לשם הבחור רק מוסיף ומוסיך לפיסבוק בחורות ואפילו נכנס לקבוצות של סקס וכאלה וידידה שלו אמרה לי שהוא בליין.מה דעתך? אני לא יודעת מה לעשות מצד 1 רוצה לסיים את זה כי לא יוצא לי מזה כלום חוץ מסקס, מצד 2 אם אוותר סקס לא יהיה לי כי אני לא חאת כזאת שמחפשת גם סקס, שכבתי איתו לאחר שלא שכבתי שנה שלמה מהאקס הקודם. אז אפשרי לעצמי.אני מפחדת גם להיפגע כי אני לא ידועת לעשו תאת ההפרדה של סקס ורגש.אשמח לייעוץ ממך המון תודההההההההה
מורן
אני בת 28..
⌄
(הודעה ללא תוכן)