תקשורת ומיניות: טיפים לשיפור הזוגיות

תאריך פנייה: 04.07.2012 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
לילית
הלהבה בעייתית
05.07.2012 • 00:29

אני נשואה 4 שנים ואמא לילדה. בעלי היה השני שלי אחרי נסיון כמעט אפסי שלי ואני הראשונה שלו. מאז ומתמיד אני הייתי הפעילה יותר זו שלמעלה וכו זה התחיל ככה וכנראה שזה היה לו נוח להישאר במקום היותר פסיבי. לפעמים הוא יוזם אבל תמיד היתה לי בעיה שהוא אוהב משחקי מחשב ופורנו. וזה גזל מזמנו. ביתנו לא ישנה רצוף אף פעם ויצא שלאחרונה כבר כ3 חודשים גם עקב סיוטים שלה שאנחנו בתורנויות ישנים איתה שזה אומר לא ישנים ביחד. חסר לי חיזור, רומנטיקה, תשוקה , וסקס. מה גם שבהתחלה המגע שלו היה יותר עדין וחסר לי הליטוף תוך כדיי. כשאנחנו שוכבים ( אולי פעם בשבוע במקרה הטוב) אני רוצה להרגיש גם מובלת . אני אוהבת אותו הוא בחור טוב ואבא טוב (קצת אדיש אבל נו טוב) יש לנו בעיות כלכליות ולדעתי זה גם משפיע. אני יודעת שזה הרבה אבל אשמח לחוות דעת

ד"ר אורן חסון
לשחרר עכבות
05.07.2012 • 20:15

לילית יקרה,
יש לכם קושי בתקשורת ושיתוף. אבל, יתכן שהדברים הללו ייפתרו אם תלמדו לטפל במיניות שלכם כראוי, ולהתחיל את התקשורת שלכם דווקא דרכה. ואז, אולי במקום פורנו, ללכת לסדנאות טנטרה או מיניות אחרות, או לטיפול מיני - בעיקר ככלי להתחבר ולהרגיש יותר חופש ביניכם - מה שלדעתי גם ייקל על התקשורת ביניכם, ויפחית את העכבות שלו - וכנראה שיש לו, ולא רק בהיבט המיני.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083