קשר לא מחייב: שיווי משקל חדש

תאריך פנייה: 05.07.2012 מס׳ הודעות: 3
חיפוש נושא
מישהי
קשר גם אחרי הפרידה
05.07.2012 • 04:56

היי ד"ר,יצאתי כמה חודשים טובות עם מישהו.זה היה קשר לא מוגדר.זה היה קשר מלא הרפתקאות וחוויות, מלא ריגושים וגם אהבה על הדרך.זה היה יותר מסתם, מיוחד לי ולואבל באיזו שהיא נקודה זה נהיה מעיק ומוזר לשנינו, הייתי בוכה המון, כי תמיד ציפיתי ליותר מהקשר הזה.ולכן החלטתי לסיים את זה.עברו שבועיים, והימים בלעדיו נהיו קשים מפעם לפעם.במיוחד, שהייתי ישנה אצלו המון, מבלה איתו המון, והייתי רגילה אליו.אז נפגשנו אתמול, כי נורא התגעגענו.סיכמנו שזה לא יכול להמשיך עם איך שזה היה, אז עשינו את זה קליל יותר.להיפגש בתדירות נמוכה יותר, זאת גם מה שהיה הבעיה שלנו בקשר, שנפגשנו בתדירות גבוהה ולכן הקשר נגמר מהר.אני מרגישה שזה נכון לי להיפגש איתו פעם ב.כי אנחנו נהנים יותר עם געגוע.אבל מצד שני, אני מפחדת שזה יפגע בי.יותר טוב לי ככה, מבלי לצפות, ולהנות מהרגע איתו.אבל אולי זה צעד לא נכוון להמשיך להיפגש?אבל גם לא להיפגש, עושה לי ממש רע.אני בהתלבטות...

מעיין
קשר גם אחרי הפרידה
05.07.2012 • 05:19

עוד משהו...איך עלי להתנהג?יש לנו חברים משותפים שהיינו עושים איתם דברים יחד.היינו הולכים לארוחות, לים.עוד כמה זמן יש לזוג חברים שלנו יום הולדת, חברים שהכרתי דרכו, והם נהפכו להיות חברים ממש טוובים גם שלי, כך שאני לא יכולה להחסיר.וגם הוא ברור.האם זה יפגע בי ? איך להתנהג אליו אחרי הפרידה?אם ארצה שנצא יחד לים או מקומות שהיינו הולכים יחד, האם כדאי להציע?אני לא בחורה זולה והוא יודע זאת, ואני לא יכולה להיות בקשר של נטו סקס.אבל מצד שני, אני נפרדתי, והוא אמר לי בפעם האחרונה שנפגשנו שהוא מפחד שזה יחזור להיות מה שזה היה כדי שאני לא ייפגע.מה זה אומר אם הוא שאל אותי "זה לא יחזור להיות מה שזה היה נכון"האם הוא רוצה שזה יחזור? כי אם הוא לא רוצה אז למה הוא שואל אותי.ועוד משהו אחרון, האם לישון אצלו כמו פעם זה כדאי ?אני באמת מבולבלת ולא יודעת איך לעשות את הדברים מעכשיו.

ד"ר אורן חסון
שיווי משקל חדש
05.07.2012 • 20:16

מישהי/מעיין יקרה,
אני חושב שתצטרכו לדבר עוד. הכל חדש כרגע, ואני חושב שייתכן מאד שהציפיות שלך מהקשר שיהיה שונות מהציפיות שלו. אני חושב שאת נותנת גם לו וגם לעצמך מסרים כפולים. אני חושב שאת רוצה איתו קשר מחייב, אבל לא "צפוף", אבל לא הגדרתם את זה כך. אני גם לא בטוח שאת רוצה בזה. אני חושב שאת רוצה את הקשר שבו את מבלה איתו המון, ורגילה אליו, אבל פוחדת להגדיר זאת בגלל החשש שאם תגדירי זאת כך לא יהיה ביניכם כלום. שניכם הגדרתם את הקשר כלא מחייב, מה שהופך את הקשר ליותר קשר של יזיזות, או ידידות שיש בצידה יחסי מין. אבל האם הוא יוכל לצאת עם נשים אחרות? האם את עם גברים אחרים? או אולי זו הציפיה שלו מהקשר, אבל לא מה שאת רוצה (הרי כתבת שאת לא בנויה לקשר של סקס נטו)? ואולי הוא רוצה יותר וחושש לומר?אני לא יודע. דברו עוד. אתם מנסים להגיע לשיווי משקל חדש, ותצטרכו לנסות, להתנסות, לדבר על זה הרבה, עד שתצליחו להגיע לשיווי משקל שיתאים לצרכים של שניכם, או שלא - וגם זה יכול לקרות. אחרי הכל, זה תלוי במה ששניכם רוצים, ולא רק אחד מכם.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083