תקופה קשה בזוגיות? מה עושים?

תאריך פנייה: 03.08.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
ג'
האם יש עדיין אהבה?
03.08.2006 • 22:10

שלום
אני בשנות העשרים המאוחרות, נשואה כשש שנים.יש לנו תינוק ואנחנו (ב"ה) בדרך לעוד אחד.היחסים ביננו טובים מאוד מלאי הומור בעלי מגלה המון חיבה (נוגע, אוהב, ואומר שהוא אוהב) רבים לעיתים רחוקות.לאחרונה אני מרגישה שאני םחות "מאוהבת" בו, קשה לי להראות לו גילויי חיבה. לסקס בכלל אין לי חשק ונראה לי ממש כעינוי.חסר לי הריגוש שבאהבה ואני מפנטזת על קשר חדש ומרגש. עוברות במוחי מחשבות על גירושין .הוא כמובן לא יודע כלום. הוא מרגיש קצת ריחוק אבל בכל פעם שהוא אומר לי משהו אני מיד מבטלת "מה פתאום, אני אוהבת זו רק תקופה וכו..)האם זו באמת רק תקופה? זה נמשך כמספר חודשים. מה לעשות? אני חוששת שאני "מפספסת" את שנותיי אולי זה יעבור? לפנות לייעוץ? באיזו תואנה? אני ממש אובדת עיצותאנא עזור לי!

ד"ר אורן חסון
זמני, בעת הריון
06.08.2006 • 15:25

ג' יקרה,
זה יכול להיות תקופה, אם זה יחלוף. אם זה לא יחלוף לך, זו לא תהיה תקופה, זה יהיה נצח. אבל את שואלת אם זה זמני, אז אולי. זה תלוי הרבה ביכולת שלכם לחדש את הקשר ביניכם, לרענן את הבילויים, לדבר הרבה, להתחבק הרבה, ואולי אפילו להניח לסקס לזמן מה. בנוסף, את בהריון, וזה בהחלט עלול להשפיע עלייך לרעה על המיניות שלך. והרי את אומרת שאת מרגישה את זה רק לאחרונה. סבלנות, חום ורוך יכולים לתת לכם את זה, ואם את חוששת, ואם זה מפריע לכם ברמות גבוהות, לכו לטיפול מיני להתייעצות.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083