תסכול לפני בגידה - פורום זוגיות
אלמה
ד"ר חסון היקר
⌄
ב-27/10 שלחתי בעיה שכותרתה" תסכול לפני בגידה מיועדת" והגבתי לתגובה שלך אך לא השבת לי.אודה לתגובתך בנושא.
ד"ר אורן חסון
גורל או שליטה, סערות או רגיעה
⌄
אלמה יקרה,
השבת לי תשובה מאוחרת, להתכתבות תחת הכותרת "תסכול לפני בגידה מיועדת". כתבתי לך תגובה עכשיו.
אלמה
גורל או שליטה, סערות או רגיעה
⌄
ד"ר חסון היקר
(ובאמת אתה יקר),ראשית אני חייבת להביע בפנייך את הערכתי הרבה לתגובותייך האכפתיות ועל האבחון המדוייק. פשוט כל מה שרשמת, נכון!!!אני באמת עם ייסורי מצפון ענקיים ועוד אני בשלב ההתחלתי של העניין ואני יודעת בבירור שזה ילך ויחמיר. שנינו מאוד סובלים מהמצב ובאותה נשימה רוצים אחד את השני, ואני חייבת לציין שהקשר הפך להיות ריגשי, הוא אפילו מקנא לי במצבים מסויימים, ונורא חשוב לו איך אני מרגישה.נראה לי שאאמץ את עצתך לקרוא את 2 תגובותיך מדי יום ובכל רגע של חולשה(ואני רצינית!!) כי כבר עכשיו תגובתך השניה נגעה במקומות נכונים.אני יודעת שזה יהיה קשה אבל ההפסד הוא גדול יותר, אני לפעמים מנסה לנחם את עצמי שאולי נשכב פעם אחת ואבוא על סיפוקי ואעצור את זה כי קיבלתי מה שרציתי, אך אני יודעת שזה לא ייגמר בפעם אחת.אני אעשה את הניסיון הנ"ל של לקרוא את מכתבך וכולי תקווה שההיגיון ינצח את הרגש!בכל אופן, אין לי מה להפסיד, מקסימום דחיתי את מה שקורה לי עכשיו בחודש.אני מקווה שזה יעזור ואהיה מספיק חזקה לעצור את זה.תודה, תודה ושוב תודה!!!!!
אלמה
עוד דבר...
⌄
האם אתה יכול להסביר לי למה אתה חוזר ואומר שלי יש יותר מה להפסיד ושאני אפגע יותר, אע"פ שידוע לי בבירור שרגשותיו אליי קצת יותר עזים מאשר שלי אליו?תודה.
ד"ר אורן חסון
להשלים
⌄
אלמה יקרה,
אני מאחל לך הצלחה. זה לא קל. אבל אם הגעת למסקנה שזה הדבר הנכון, יהיה לך קל יותר להשלים עם בחירתך.ובאשר לשאלתך, אני לא בטוח אם רגשותיו עזים משלך או לא, אבל לא על זה אני מדבר. כתבתי על זה שאם תנהלו רומן, והוא יתגלה, המחיר שאת תשלמי, כאשה, יהיה יותר גבוה מזה שהוא ישלם כגבר. החברה שלנו אינה הוגנת בעניין הזה. לפיכך, בניהול רומן את לוקחת סיכון רב יותר. נדמה לי שכבר עניתי על זה כבר בדיאלוג הקודם שלנו.