האקסית שלך: מה באמת כדאי לעשות
אייל
הלוואי ותהיה לך תשובה
⌄
אז ככה :אני בחור בן 24 יצאתי לפני 3 חודשים מקשר של שלוש שנים, בשנה האחרונה של הקשר הזה בגדתי המון משתי סיבות: הראשונה היא שהיה לי סקס פעם בשבועיים בערך מהחברה שלי (חוסר חשק מצדה) , והסיבה השניה, שהולך לי טוב אם בנות , אני בקושי צריך להתאמץ..באחד המקרים ראו אותי עם מישהי אחרת חברה שלי גילתה ניסינו אבל בסוף התפוצץונפרדנו,(כמובן שהיא יודעת רק על הבגידה הזאת)הייתי עם הרבה בנות הרבה מאוד בנות ואני רוצה רק אותה ואוהב רק אותה ומוכן להתחתן רק איתה וכן אני מוכן להפסיק לבגוד למרות שזה יהיה לי קשה מאוד, ואני אוהב אותה..לפני כחודש התחלתי לצאת עם מישהי וזה נהיה רציני, היא ממש מושלמת בשבילי אבל אני מרגיש פשוט חסימה רגשית ואני לא רוצה להתאהב בה, ויש גם משהו שממש מפריע לי בה-היא הייתה עם הרבה מאוד בנים וזה טיפה דוחה אותיככה שהקשר הזה לא יחזיקאני כל הזמן חושב על האקסית שלי ואני כל כך אוהב אותה למרות שלא היה לי טוב איתה(בקשר לחשק המיני היא אמרה שהיא החליפה גלולות ועכשיו זה בסדר...מה לעשות? השתגעתי כבר.. קבעתי עם האקסית להפגש ולראות לאן העיניינים יזוזו
אייל
הלוואי ותהיה לך תשובה
⌄
נפגשתי איתה...פעם ראשונה שלא רבנו , כמובן שהיו עקיצות קטנות אבל פשוט שראיתי אותה נמסתי אני ממ ממש אוהב אותה,מצד שני אני לא יודע מה יהיה בתחום הסקס איתה שלי אישית מאוד חשוב*אני עדיין בקשר עם מישהי עכשיו ויש לנו סקס מדהים היא מצחיקה ומדהימה ומושלמת בשבילי אבל הלב שלי אומר לי שאני אוהב את האקסית שלי ולא יכול להתגבר עליה, עברו כבר 3 חודשים מאז שנפרדנו ואין יום שאני לא חושב עליה**בשיחה עם האקסית שלי שאלתי אותה אם היא רוצה שנהיה בקשר והיא ענתה בחיובהאם אני פועל נכון???
ד"ר אורן חסון
להציל את האקסית שלך מידיך
⌄
אייל יקר,
תשובה תהיה לי. השאלה היא אם זו התשובה שאתה רוצה. אני לא בטוח.לך אני לא דואג. אתה תסתדר. אם לא היום ועם החברה הנוכחית, ואם לא מחר ועם האקסית, אז מאוחר יותר עם מישהי אחרת או עם כמה אחרות. לכן, לא לך אני דואג. לאקסית שלך אני דואג. אם היום אתמול לומר לך שהיא החליפה גלולות ועכשיו הכל בסדר, ואם היום היא אומרת לך שהיא רוצה להיות אתך, היא בצרות, ואתה הצרות שלה. כי אני כמעט משוכנע שתשנה מאוחר יותר את דעתך. אם לא היום, ואם לא בעוד חצי שנה, אז בעוד שנה. ואם תעשה לי דווקא, כדי להראות לי שאתה אחרת, ותתאפק, זה יפרוץ בעוד שנתיים או שלוש. זה החשש שלי. עשית לה את זה קודם, אתה עושה את זה עכשיו לחברה הנוכחית שלך, ולכן יש לי כל הסיבות לדאוג. אז אני דואג לה. אם אתה באמת אוהב אותה, ורוצה שהיא תהיה מאושרת, תגיד לה שאתה לא אוהב אותה, תגיד לה שאתה בקשר מיני מדהים עם החברה הנוכחית שלך, ושחרר אותה. ותפסיק להיפגש איתה אחר-כך. היא אולי תהיה אומללה בחודשיים הקרובים, אבל בעוד שנה או שנתיים היא תהיה במצב הרבה יותר טוב מאשר אם תמשיך להתראות איתה.