תסכול בזוגיות: מה עושים?
789852
למה אני
⌄
אנו נשואים מעל 15 שנה והיו לנו יחסי מין ניפלאים ותדירות יום יומית כפולה.חלו כמה דברים אשר כבר לא מאפשרים לי את אותו כמות יחסי המין לעשות.עקב זה שפוגע לי בדלקות חוזרות ופיטריות וכבר לא מוכנה לסבול קשה לי מאוד.אני סובלת מנפשי ופיזי ומקבלת הרבה תרופות.אני מרגישה לחץ פנימי חזק מצד הבו זוג שלי .שלא מבין עם למשל אני לא מסוגלת לשכב אז ישר מתחיל לעשות פרצוף חמוץ .ישר להגיד יופי ויופי והוא מתעצבן ולא מתחשב. האמת אני גם לא מוכנה בדרך אחרת לתת לו לגמור דרכי .והוא מתוסכללמה אני צריכה להגיע למצב שאני לא מסוגלת להגיד לבעלי שאני לא מוכנה לשכב איתו יום יום.אני אומרת לו כל פעםכי אני כבר מאבדת כוחות ומאבדת סבלנות מבן זוגי .
ד"ר אורן חסון
שניים בסירה עם חורים
⌄
את יקרה,
שניכם כרגע סובלים מתסכול. האם את נותנת לו תקוה שזה ישתפר בעתיד? האם הרופאים נותנים? קל יותר להישמר ולוותר, כאשר יש אופק בהיר. האם יש כזה?וגם... בתוך כל זה, בולט מאד שהתקשורת שלכם לא עובדת כראוי. אני בטוח שקיבלתי ממך רק את קצה הקרחון. האם אתם הולכים לטיפול מיני? האם את הולכת אל הרופא באופן שוטף, או שויתרת בשלב מסויים כי נמאס לך? האם את מעדיפה להשאיר את המצב הנוכחי על כנו, והוא מזהה זאת, וחרד שמא זה המצב?