תמיכה נפשית וייעוץ זוגי

תאריך פנייה: 14.10.2010 מס׳ הודעות: 3
חיפוש נושא
789456
אני כבר לא יועדת עם אני אוהבת
14.10.2010 • 11:50

אני נושאה מעל 15 שנה היתה לנו אהבה והכל עבד כמו שצריך .חלו שינועים מסיבות שלא בשליטתי בבריאות.אני היום לא מקבלת את כל צורת החיים שהיתה לי פעם לפני 15 שנה בעיקבות מצב הבריאותי שלי.חיי הסקס שלנו לאט לאט הולכים ויורדים מיום ליום.למרות שהינו 15 שנה מקימים יחסי מין פעמיים ביום.בעלי לא נוקט אצבע בבית .כואב לי גם שאני מרגישה שבעלי גרם לילדות שלי שהם לא יכולים לשמוע את קולי ולכן הבנות כך מתיחסות אליי בצורה לא יפה ופוגענית קשה לי לקבל את ההתנהגות של הילדות שלי וגם אני היתיאשתי מהיחס של בעליכי כאשר בעלי למשל דוגמא אינו מדבר איתי אז הבנות מרשות לעצמן לעשות הכל להחצף ולא לעזור כי לא שומעות לי.ברגע שבעלי היחס שלו אליי כאשר אנחנו ביחס טוב ולא ריב .אז פתאום בעלי מתעורר לעזור ומדבר ואומר להם או כועס שלא ידברו עליי בצורה לא יפה. כל מה שאני עושה עבור הבית והמשפחה אינו מספיק עבורו.לא מספיק שיש לי קושי בניהול היבת והניקיון .הוא עוד אפילו דורש שאני יגיש לו ויתיחס אליו יגיש לו בכפית הכל ואומר לי שהוא גם זקוק לכאילו אהבה ממני. האמת אני כבר מיזמן מיזמן כבר אני חושבת שלא אוהבת אותו כמו לפני 15 שנה . היום אני מרגישה מרוחקת ממנו אפילו לגבי חיי אישות אבל ברור ברגע שתמיד הוא היוזם בסקס לרוב אומרת לא רוצה ולאחר כמה פעמים הטוב רק שנהנת מקיום יחסים .כי כאשר אני רוצה אני נהנת .אני לא מצליחה לרצות את בעלי .אני חושבת שאני לעיתים מפחדת ממנו מרגישה לחץ כאשר פונה אליי שאומר שהוא רעב והוא אומר לי גם שמרגיש שליפעמים גם מפחד לבקש ממני אוכל כי יודע שאני יקבל בצורה לא טובה. למה כי בעצם מה יקרה עם הבן זוג שלי יקום ויקח לעצמו אוכל לבד.טוען שלא אוהב ולא יודע לקחת אוכל לבד . אני לא יודעת מה לעשות בשביל בן זוגי זה כלום הויכוחים שיש לנו .ואומר לי שהוא אוהב אותי ולא מוכן לוותר עליי . ואני לאומת זאת האמת לא תמיד אני אמיתית אליו לגבי האהבה כשהוא שואל אותי את לא אוהבת אותי נכון אני עונה לו אני אוהבת אותך אך אני לא אוהבת את הכעסים שלך העצבים שלך ההתנהגות שלך בשעת כעס ובכלל הבחור הגיע מבית מפונק שאימו נתנה לו הכל בכפית. כואב לי שכך הוא מרגיש כי כאשר הוא מבקש אוכל בכפית במיוח דאפילו רק בשבילו ולא הבנות אפילו אני טוענת שאליו אני מתנהגת בצורה הרבה יותר היתיחסות להגיש לכבד ולפנק באוכל .אפילו הקרובים אליי רואים את זה ואומרים לי איך את מפנקת את בעלך מגישה לו עד למיטה מביאה לו ודואגת לו אפילו היו פעמים שהבנות אפילו אמרו אמא לאבא את מביאה ומכינה וכל מה שמבקש את עושה אולי אני עושה את זה מתוך לא לשמוע אותו ולא מרצון כי היתיאשתי האם אתה חושב שיש מצב שאולי יכול להישתנות המצב שלנו לי לא ניראה כלל כי כמה שאני אומרת לו בו נעלה הכל על השולחן ונדון .אז אומר לי מה זה מה את רוצה שכל מה שתבקשי אני יעשה ומה איתי אומר אני לא מוכן והוא חכם מתי אומר את המילים האלה אחרי שאני משלימה איתו ואז יוצא מצב שאני מדלגת על עצמי. יש לנו דבר שהוא לא מוכן לוותר בשום אופן ואפילו לבת הגדולה זה גם מפריע .כי עובדה אומרת נראה טלויזה כי אחר כך אבא יבוא ולא יתן לי לראות טלויזיה כי אבא ישתמש במחשב דרך המסך טלויזה. אז למה יש לי הרבה דברים שמפריעים לי הוא לא מפריע לו שדברים בבית ששיכים לו מפוזרים כי אין לנו מחסן .וזה לא מרפה ממני .מצד אחד הוא כל הזמן אומר למה הבית לא מסודר למה ולמה ומה הוא בגלל שכעובד ואני לא עובדת אני צריכה לעשות הכל .הריא יש לי נכות ומקבלת קיצבה לא סתם בגלל העיניים היפות שלו .ולדעתי הוא לא מתחשב בעובדה שאמא לא יכולה כי אומר לי אמא שלך לא ככה .אז נכון שהבעל יש לו הרבה דברים רעים עליי כאשר בן זוגי מדבר כך זה גורם לי לשינאה כלפיו

ד"ר אורן חסון
יעוץ ועזרה
15.10.2010 • 01:48

פונה יקרה,
את במצב לא פשוט, הן פיזית והן נפשית. מסיבות שונות, בעלך הפסיק לתמוך בך, וכשנוח לו הוא גם פונה נגדך. אני מציע שתפני לעזרה מקצועית. קודם כל בשביל עצמך, ואחר-כך בשביל הזוגיות שלך, אם את חושבת שיש סיכוי לשקם אותה.נסי את שתי האפשרויות הבאות:עזרה ראשונה נפשית (ער"ן).קו חרום ארצי של משרד הרווחה, טלפון: 1-800-22-0000.גם באתר האינטרנט של ער"ן (לחצי על הקישור) תמצאי מספר טלפון. הסבירי להם את הקשיים שלך, ושאלי היכן את יכולה למצוא סיוע.האלטרנטיבה היא ללכת ליעוץ זוגי או פרטני, באופן פרטי.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
789485
יעוץ ועזרה
15.10.2010 • 13:13

תודה רבה לך .איזה סיוע יכולים לתת לי למשל.אז אתה חושב ככה .למרות שבעלי אומר לי שהוא לא עושה בכוונה ולא נגדך.אבל באמת אי אפשר ללבן איתו את הדברים .לא יודעת מה לעשותואין לי כסף לטיפול .אני מותשת כבר