תמיכה בגרושים: חיזוק עצמי והתמודדות

תאריך פנייה: 30.10.2005 מס׳ הודעות: 3
חיפוש נושא
nana
מצב מצוקה
30.10.2005 • 10:56

אני נשואה כ-10 שנים.היינו חברים 3 שנים.כמה חודשים אחרע החתונה בשנת 1995, נכנסתי להריון.החיים שלנן כזוג היה פחות או יותר בסדר.בשנת 1999, נכנסתי שוב להריון. בעלי כיוון את זהאפילו שכבר התרחקנו שנה או שנתיים אחרי לידה של הילד הראשון.הוא האשים אותי כל הזמן על הריון השני ש אפילו שהוא ידע מה קרה.היחסים שלנו גרועים מאוד.חיים באותו בית אבל כמו זרים.רבים כל הזמן והילדים באמצע.רציתי להתגרש אבל הבן אדם הזה כל כך השפיל ומשפיל אותי כל כךשכבר אין לי בטחון עצמי.התעניינתי אצל עורכי דין לגבי זכויותי אבל לא התחלתי שום תהליךבגלל פחד עד שאיזה יום הוא הביא לי מול הפנים את הטפסים שלהרבנות לגבי כוונתו להתגרש והרגשתי כמו שהכל מתמוטט לי עד שהתחננתילפניו לא לעשות כלום בינתיים.הבן הגדול שלי מושפע ע"י אבא שלו ומדבר ומתנהג אלי בחוסר כבוד.כשאני רוצה לדבר איתו, הוא לא מתייחס.לגבי הילד השני, הוא יותר קרוב אלי כי הוא קטן.אין לי כבוד ע"י אף אחד וקשה לי.הפסקתי טיפול נגד דיכאון במחשבה שזה יסתדר אבל כלום.מה לעשות ??? התנהגות כלפי בעלי והילד הגול וטיפול אנטי-דיכאוני ?אני מרגישה חסרת אונים עם חשק לבכות כל הזמן.אנא עזרו לי.

שני
מצב מצוקה
30.10.2005 • 19:01

אני מצרפת לך קישור לאתר שנותן תמיכה ראשונית של עורכי דין לנושא גירושין.תוכלי לקרוא שם מלא עצות וטיפים, סקירת האפשרויות העומדות בפנייך, וכמו כן מספר טלפון שתוכלי להתקשר אליו לקבל ייעוץ משפטי נרחב ומקיף, 24 שעות ביממה, ללא תשלום.כנסי, מה יש לך להפסיד..http://www.azr.co.il/

ד"ר אורן חסון
ללמוד להאמין בעצמך
31.10.2005 • 09:50

נאנה יקרה,
הדבר הראשון שאותו את צריכה לעשות, הוא ללמוד להתחזק ולהאמין בעצמך. לא ברור לי מדברייך אם אתם כרגע בהליכי גרושים או אם הם נעצרו, אבל בכל מקרה את זקוקה לתמיכה. שני השאירה לך כאן קישור לאתר שבו תוכלי ללמוד עוד על הצד המשפטי של התהליך, אבל אם יש לך קושי נפשי עם התהליך, חשוב להיוועץ עם פסיכולוג ולקבל תמיכה נפשית כדי להגיע להחלטות אסטרטגיות נכונות לגבי התהליך, וגם החלטות נכונות באשר ליחסייך עם הילדים.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083