תלות בהורים: מה הוא לא מספר לך

תאריך פנייה: 31.03.2011 מס׳ הודעות: 3
חיפוש נושא
נופר
מפרידים בינינו
31.03.2011 • 10:38

שלום
ד"ר אורן חסון,אני נופר בת 21 במערכת יחסים כ- 8 חודשים.לפני 3 חודשים בן זוגי נכנס אליי לבית הכיר את המשפחה שלי ישן אצלי והיה מדהים, והוא ניסה להסביר לי שאצלו זה יקח קצת יותר זמן כי המשפחה שלו יותר סגורה . בזמן האחרון זה התחיל לצוף הרבה כי אנחנו בקושי מתראים כי הוא עדיין בצבא ויוצא רק בסופי שבוע , שלשום גיליתי שהמשפחה שלואוסרת עליו להיות איתי, אני לא יודעת ממה הם פוחדים בדיוק,הם לא מסכימים לו להיות במערכת יחסים ולא משנה מי הבת זוג. זה מתסכל אותי כ"כ אנחנו אוהבים מאוד!!! ועברנו כ"כ הרבה דברים ביחד, אני לא רוצה לוותר עליו אבל מצד שני אני לא יכולה להילחם במשפחה שלו, הםאיימו עליו שאם זה ימשך בינינו לא יהיה לו בית!מה אני צריכה לעשות??? אני בוכה כל הזמן, אין לי מצב רוח..להילחם על האהבה? או לקבל את זה?תודה מראש, נופר

נופר
מפרידים בינינו
31.03.2011 • 10:42

שכחתי לציין, שהיינו ביחד חצי שנה בבסיס, מערכת יחסים בבסיס מדהימה כל היום ביחד 5 ימים בשבוע .

ד"ר אורן חסון
תלות בהורים, ומה הוא לא מספר לך?
31.03.2011 • 19:56

נופר יקרה,
למרבה הצער, כל עוד יש לאדם תלות באנשים אחרים, היכולת שלו להיות עצמאי ולהחליט על דרכו לבד היא מוגבלת. היכולת שלכם להיות ביחד תלויה בך ותלויה בו. את היא לא זו שצריכה להילחם למען האהבה, הוא זה שאמור לעשות זאת. את מעמידה את עצמך לרשותו כדי לסייע לו בכך כל עוד הוא רוצה, וכל עוד הוא חושב שהוא יצליח לעמוד בלחצים – ובאופן שבו הוא יצליח לעמוד בלחצים. אם הוא לא יכול, לצערי, זה מה שיש.בכל מקרה, מתברר שיש הרבה שהוא לא מספר לך, ואת צריכה לבדוק זאת איתו. כלומר, לא סביר שהוא לא יודע מדוע הם לא רוצים שיהיה במערכת יחסים. אם הוא לא אומר לך, יש לו סיבות משלו לא לספר. זו בחירה שלו, או שאת מתקשה לשמוע את מה שהוא כן אומר לך.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083