תחילת קשר: טיפים וכלים
יוחאי
התחלה חדשה
⌄
שלום
אני חייל הכרתי מישהי לפני חודשיים חיילת ושני ו יוצאים כזוג לבתי קפה ימי הולדת או סתם לשבת אחד אצל השני או סתם לעשות הליכה ביחד (הבחורה מפאת כבודה לא אחשוף יותר מדי אלא אומר שהקשר הכי ארוך שלה היה חודש על כול המשתמע מזה) הסופש האחרון דברנו ואמרנו שאנחנו חבר חברה יש לי מספר שאלות: איך אני מחזק את בקשר איתה? ,איך אני גורם לה להעניק יותר חום ואהבה כמובן שאני גם צריך לתת אבל לא בכיוון החומרי רק? אני לא רוצה להיראות קנאי אבל מעניין אותי לבדוק את הטלפון שלה ולהראות אם יש שיחות אינטימיות עם גברים אחרים? ילק גדול מהדיבורים במהלך היום זה צחוקים? קשה לי לכתוב לה חברה שלי אני מעריך אותך או משהו בסגנון האם עלי לצפות לזה ממנה?והכי חשוב יש ימים שפחות מדברים והשיחה פחות זורמת ויש ימים שיותר ועלי לומר שאני נכנס לדאון מזה יש דרך טובה להתמודד?
ד"ר אורן חסון
תחילת קשר
⌄
יוחאי יקר,
אתם בתחילת קשר, ועוד קשר די ראשוני, ואתה רק לומד איך ליישם אותו ואיך היא מיישמת אותו. ככל שתפחד פחות ותהיה טבעי יותר, וככל שלא תשכח בדרך להבין ממנה מה טוב וחשוב לה ולהתחשב בה, ולנווט בין שני הצרכים האלה, וככל שתוכלו לדבר יותר, לצחוק יותר ולהשתחרר יותר, כך גם היא תעריך אותך יותר ותהיה לה גבר מתאים יותר. היא קיבלה אותך כבן זוג שלה, והסכמתם על זה. עכשיו, אתה צריך לבטוח בכך שהיא באמת רוצה בך, וזה ייקל עליך לפחד פחות, ולהיות טבעי יותר.