תחושות של ניכור בזוגיות

תאריך פנייה: 27.06.2005 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
רויטל
מתוסכלת ואובדת עיצות
27.06.2005 • 14:22

אני בת 25 , 5 שנים עם הבנזוג הראשון שלילפניו היה לי ידיד שנמשכתי אליו מאוד!! אך לא קרה ביננו כלוםוטוב שכך , מבחינה אישית לא התאמנו..הבעיה היא שהיו לי עליו חלומות רבים ולא רק עליו אלא באופן כלליחלומות אירוטיים ותשוקה לגברים אחרים..אני אוהבת מאוד את חבר שלי אבל מההתחלה לא הייתה משיכה כמושכנראה צריכה להיות הוא בנאדם מדהים וסקסי ומושךא-ב-ל זה כאילו שאין את הכימיה המינית(אנחנו לא שכבנו כמעט בכלל כל הזמן הזה..)אתה חושב שיהיה לי יותר בריא להיפרד ולחוות קשרים חדשים, אחרים ושוניםכדי לדעת מה אני צריכה ולחקור זוגיות אחרת כדי ללמוד?אחרת מיכאן זה חתונה (עוד כמה זמן) ואני פוחדת מוות להיות נטולת תשוקהולחיות חיים משעממים לא שהם משעממים עכשיו אבל אם אני בוחרת בומתי שהו אני ארגיש החמצה וחיי לא יהיו שלמים ומסופקים ואני לא חושבת שזה משהו שהוא יכול לתקן או לשנות זה פשוט ככה!עד כמה חשוב שיהיה לי נסיון עם אחרים לפני שאתמסד?חשוב לי לציין שגם אם תמליץ לי להיפרד ממנו זה יהיה הדבר הכי קשהוהכמעט בלתי אפשרי שאצטרך לעשות!תודה מראשאביטל

ד"ר אורן חסון
אהבה ללא תשוקה
28.06.2005 • 14:45

רוית יקרה,
הרגעי. לא אמליץ לך להפרד ממנו. כל החלטה שתעשי, תהיה החלטה שאת מגיעה אליה מתוך הבנות שלך, כי רק אז תהיי מוכנה בקלות רבה יותר לקבל אותה ולהשלים איתה לאורך זמן.לעצם השאלה שלך: התחושה שאת מתארת היא תחושה מוכרת וחוזרת אצל נשים. כלומר, את לא הראשונה ולא האחרונה שחשה תחושות דומות. אני מצרף לך קישור להודעה דומה אחרת, רק מלפני עשרה ימים, שעניתי עליה בהרחבה, אני מקווה שהיא תסייע לך לפחות להרחיב את היריעה בנוגע לחלק מן הסיבות האפשריות השונות.http://www.starmed.co.il/Forum/?ForumID=93&MsgID=566072אשמח לשמוע אם ואיך את מרגישה שזה מתחבר גם אליך.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083