תחושות במהלך הנישואין: מה עושים?

תאריך פנייה: 29.09.2005 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
שני
מבולבלת לחלוטין
29.09.2005 • 23:41

שלום
יש לי חבר מזה 4 שנים. אני בת 24. בשנה האחרונה אני לא מניחה לעצמי לזרום עם הקשר וראשי מלא במחשבות כמו "האם זה באמת זה?" וכו'. לאחרונה גם כשאני איתו ואני אמורה להנות אני כל הזמן טרודה במחשבות על האם אני באמת צריכה להיות פה..הקשר שלנו במהלך השני דעך מבחינתי בלבד. אני כבר לא הכי נמשכת אליו או שסתם כבר לא בא לי סקס אבל עם זאת אנו רוכשים כבוד אחד לשני וברור לשנינו שאנחנו יקרים האחד לשניה יותר מכל דבר אחר.הוא אדם מקסים שאני מאוד רואה כבעלי לעתיד וכאבא לילדיי, אבל תמיד שאני חושבת על זה צצה המחשבה של "מה יהיה עם הסקס" או האם אני בכלל אוהבת אותו או שמא רק התרגלתי לחיות איתו?בתקופה האחרונה מעגל החברים שלנו החל להתחתן (מעטים מהם) ואותי אישית זה מלחיץ מהבחינה הזאת שיש לי ספקות בקשר לקשר בו אני נמצאת. אני מאד חוששת שאני בקשר הזה מתוך חשש לעזוב ולא למצוא מישהו דומה לו. ( זו עוד בעיה שאני לא יכולה לחשוב על גבר אחר, אבל אני גם מחפשת ריגושים ובא לי קצת חופש)האם זה רע להישאר בקשר בגלל שהחבר שלי הוא אדם מיוחד וטוב ויקר לי?מה כדאי לי לעשות בנדון?

ד"ר אורן חסון
כי לפעמים התהליכים מבלבלים...
30.09.2005 • 00:53

שני יקרה,
הגעת היום לתחושות שאנשים מגיעים אליהם, לפעמים, במהלך הנישואים. זה תהליך נורמלי, והוא קורה, והוא בעייתי, כי לעיתים קרובות צד אחד נפגע ממנו. אם הקשר הזה חשוב לך, לכי למטפל מיני כדי להבין מה קורה לך. לפעמים זה יכול להיות עניין תרופתי (החלפת גלולות למניעת הריון), לפעמים סיבה פיזיולוגית אחרת, ולפעמים סיבה פסיכולוגית. יכול להיות שבהתחלה כדאי שתלכי רק את, לבחון מספר אפשרויות שונות, ורק אחר-כך, אם צריך, לצרף גם אותו לטיפול.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083