תדירות יחסי מין בזוגיות

תאריך פנייה: 31.12.2013 מס׳ הודעות: 4
חיפוש נושא
מישהי
תדירות יחסי מין
31.12.2013 • 11:39

היי ד"ר, קודם כל ברצוני להגיד כמה אני אוהבת לקרוא את תשובותייך המושקעות והאמפתיות, כל הכבוד ויישר כוח על ההשקעה! הפורום הזה עוזר לי המון ולרבים אחרים אני בטוחה.ועכשיו לשאלתי:אני בת 33 עם חבר רציני בן 35 מכירים כ 7 חודשים. העניין הוא שתדירות יחסי המין שלנו אינה גבוהה, פעם בשבוע/שבוע וחצי, כאשר התדירות הגבוהה ביותר שהגענו אליה היתה פעמיים בשבוע, השאלה אם הדבר נורמלי או מצביע על בעיה כלשהי אצל בן זוגי?הבחור שלי טוען שהוא נמשך אלי מאוד ויחסי המין מדהימים עבורו (רק אציין שהוא גומר מאוד מהר, וכנראה הבין שאני קצת מאוכזבת מהעניין כך שאולי זה משפיע עליו?) ובגלל שכל כך מדהים זה "מספיק" לו ליותר זמן, וגם טוען שיש לנו הרבה עיסוקים מהנים שממלאים את זמננו כך שסקס הוא רק עוד פעילות מהנה בלו"ז עמוס (אני בכלל לא מסכימה עם העניין כי רוב ימי השבוע אנחנו בבית).מה דעתך? האם זה מצב תקין של חשק מיני נמוך יותר? וחוץ מזה הוא אומר כמה הוא אוהב אותי וכמה שמח שפגש אותי, וגם דואג לי, כלומר מצב הקשר הוא טוב מאודבשאר התחומים.

ד"ר אורן חסון
על תדירות יחסי המין בזוגיות
01.01.2014 • 15:37

מישהי יקרה,
התדירות הזו היא עניין אינדיבידואלי, שונה מזוג לזוג, ואי אפשר לומר מה "נכון". תלוי מה הצרכים של שני בני הזוג, ואלה גם משתנים עם הזמן. השאלה היא אם זה חסר לך באופן ממשי, או אם את חוששת שזה מצביע על משהו אחר. אם זה רק החשש שאולי יש לכם בעיה אחרת, ושהוא לא נמשך אליך מספיק, ושעובדה זו אולי אומרת משהו על המשך הקשר ויציבותו, אז בהחלט ייתכן שאין בעיה ממשית, ואלו רק החרדות שלך. אם קיים פער ביניכם בצורך, השאלה היא עד כמה הוא ממשי ועד כמה חשוב לך יותר סקס ביניכם. לפי רוח הדברים שלך, נראה לי שאת יותר דואגת מאשר שיש בעיה ממשית.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
מישהי
על תדירות יחסי המין בזוגיות - המשך
01.01.2014 • 15:48

תודה רבה על התשובה המרגיעה!האמת שגם לי אין חשק מיני גבוה (ובמיוחד כאשר אני לוקחת גלולות הוא כמעט ולא קיים), העניין שהחשש האמיתי שלי הוא מבעיה פיזיולוגית אצל בן זוגי שאולי קשורה ליכולת להביא ילדים? כלומר האם חשק מיני נמוך יחסית עלול להצביע על בעיית פוריות?

ד"ר אורן חסון
על תדירות יחסי המין בזוגיות
01.01.2014 • 16:25

- רק אם בגלל זה לא מקיימים יחסי מין.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083