תגובה לרצף הקודם

תאריך פנייה: 27.06.2012 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
רוני
בהמשך לתשובתך
27.06.2012 • 20:24

שלום,
תראה גרנו יחדיו שלוש שנים בערך בהיותנו סטודנטים וחזרנו לאחר סיום הלימודים להורים,למעשה משם התחיל האי אמון שלי בו מכיוון שהוא נפתח לעולם חדש בהיותו סטודנט כאשר למד רק עם בנות.אנחנו מטופלים כבר 12 מפגשים בערך אצל מתמחה זוגית אך אך אני לא יודעת אם הטיפול מניב משהו כי רובהזמן עונים על שאלות,גם היינו כל אחד בנפרד והרגשתי בראיון אישי ולא משהו שמניב פתרונות כולשהם..למעשה נאי לא יודעת מה זה טיפול זוגי טוב או לא טוב לכן אנחנו כרגע ממשיכים עם המתמחה ,ולבמפגש האחרון הייתה מטפלת מוסמכת שבאה לבדוק את המתמחה ונתנה לנו להסתכל בזווית אחרת על היחסים שלנו,לי היא אמרה לשחרר ולא ללחוץ,להתעסק יותר בעצמי ובחיים שלי,ולחבר שלי אמרה לנסות להבין מאין הבקשות שלי נובעות ולא לומר אני עושה ומנסה,אם אני מבקשת משהו זה אומר שחסר באמת..אנחנו מתכוונים בקרוב להשכיר דירה ולהיכנס שוב פעם לחיי זוגיות ומשם הוא טוען שיקרה התהליך הטבעי שאמור לקרות וזה להתחתן..האם זה נכון קודם כל להשיכר דירה שוב ואחר כך להתחתן?או שפשוט להציב לו עובדה,אולטימטום ולומר לו או שאנחנו מתחתנים או שלא עוברים לגור יחד...אנ ימדברת אית וגם על ילדים והוא נלחץ מזה וממש נרתע שאני מתייעצת איתו מתי נעשה ילדים ונוקבת בזמנים..האם נראה שהוא לא רוצה ילדים אף על פי שהוא אומר?האם נראה שהוא בכלל לא רוצה להתחתן?

ד"ר אורן חסון
בהמשך לרצף
28.06.2012 • 11:34

רוני יקרה,
לא ראיתי את תשובתך קודם בהמשך לרצף הקודם. עניתי לך שם.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083