איך לגרום לגבר לרצות אותך
משהי
תסכול גדול
⌄
גרושה 40+ כמה שנים אני מנסה להכיר אבל אף אחד לא רוצה אותי פגישה אחת ונעלמים מה הסיבה אני לא יודעת נמאס לי כבר אני מיואשת למה אף אחד לא רוצה אותי
ד"ר אורן חסון
גבר שתרצי שירצה אותך
⌄
מישהי יקרה,
איך אני יכול לדעת? אני אפילו לא יכול לדעת אם זה נכון. אבל ברור לי שאת מרגישה כך, ושאת לא מצליחה להשיג קשר. אני לא בטוח שזה לגמרי נכון, כי אני בטוח שיש גברים שיהיו מעוניינים בך, גם לחיים משותפים, אבל גם את צריכה לרצות אותם. איך מגיעים לכך שגבר שאת רוצה ירצה אותך? איך מגיעים לכך שאת תרצי גבר שירצה אותך? - שאלות שלא אוכל לענות לך כאן, כי אני לא מכיר אותך ולא יודע מה עשית ומה לא עשית בפגישות, וגם לא מה היית יכולה לעשות אחרת כאשר מצאת מישהו שמוצא חן בעינייך. לצורך זה את צריכה ללכת ליעוץ פרטני, כדי לדון בזה הרבה יותר לעומק, ובעזרת היעוץ המקצועי לקבל תשובות והדרכה מקצועיים.
משהי
גבר שתרצי שירצה אותך
⌄
אני מעדיפה קודם שגבר ירצה אותי ואחר כך אני ירצה אותו אבל מה שקורה כל גבר שאני יוצאת איתו נעלם לי למה ? אני לא מכוערת אני קצת מלאונת אוליאולי הבעיה אצלי או אצל הגברים הגרושים אני לא יודעת אין לי חשק יותר לצאת לדייטים .לקבל שוב אכזבה ואני מפחדת שאני ישאר לבד ....
ד"ר אורן חסון
כיווני מחשבה ופעולה
⌄
מישהי יקרה,
מכיוון שאני לא יכול לדעת, נתתי לך כיווני מחשבה ופעולה. אנא קראי שוב את תשובתי הקודמת.