תגובה לציניות וסרקזם

תאריך פנייה: 22.01.2006 מס׳ הודעות: 4
חיפוש נושא
עדי
מקצבים שונים?
22.01.2006 • 22:04

הי אורןאני רווקה בת 33,חברה הכירה לי בחור נחמד (בלבד), נפגשנו שלוש פעמים ואז הוא הפסיק להתקשר, אולם, כאשר שיתפתי את חברתי בעניין, היא טענה שכפי שהיא מכירה אותו, אם לא היה מעוניין היה אומר, ושהקצב שלו איטי בהתחלה. לי זה נראה קצת מוזר שגבר בן 34 שמעוניין בבחורה לא יוצר קשר במשך ארבעה ימים. אני לא יודעת כיצד לפעול ואיך להגיב אם וכאשר יתקשר. חוששתני שהתגובה הטבעית שלי תהיה ציניות וסרקזם.מקווה לקבל את תשובתך במהרה...תודהעדי

ד"ר אורן חסון
ציניות וסרקזם
22.01.2006 • 23:13

עדי יקרה,
ומה לדעתך תהייה התגובה שלו לציניות ולסרקזם שלך?

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
עדי
ציניות וסרקזם
27.01.2006 • 20:57

אורן יקר
תודה רבה שהתיחסת למכתבי. אולם, חבל שלא ענית לשאלתי ובמקום, ענית בשאלה. א. הייתי שמחה לקבל ממך תשובה לשאלתי הראשונה וב.אם עוד יישאר לך זמן, אודה לך אם תענה גם על השאלה שלך (להזכירך: ציניות וסרקזם...)עדי

ד"ר אורן חסון
סוף מעשה במחשבה תחילה
28.01.2006 • 02:24

עדי יקרה,
עד לשאלתך, נפגשתם 3 פעמים בלבד, כך שאת עדיין לא מכירה אותו היטב. הוא לא התקשר במשך 4 ימים ונלחצת. מאז חלפו עוד 5 ימים, ולכן כל תשובה שאשיב לך היא ממילא לא רלוונטית, כי אם הוא לא התקשר עד עכשיו זה דבר אחד, ואם כן, הסיפור אחר לגמרי, ובטח יכולת לשאול אותו על העיכוב בתשובה. כך שאין לי מה לעשות באשר לכך. אבל משום שהכל טרי כל כך ולכן גם משתנה כל כך, שאלתי את שאלתי. וחבל שלא טרחת לענות לעצמך, כי אז היית אולי מקבלת תשובה לשאלתך. בסך הכל ניסיתי לרמוז לך שישנם מקרים בהם כדאי לחשוב קודם, לפני תגובה ספונטנית, וניסיתי לכוון אותך לחשיבה כזו.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083