תגובה לפני צבא - פורום זוגיות
מתוסכל
פרידה וחזרה אחרי שבוע
⌄
שלום
אני בן 18 היא בת 17
אני מירושלים היא מבאר יעקב
אספר מאוד בקיצור
הייתי בזוגיות מדהימה שנה וחודש
לפני שבועיים, פתאום החליטה שהיא נפרדת ממני
כי היא רוצה להיות לבד. נפרדה ממני בהודעה. הייתי שבור.
כמה ימים עברו גיליתי שיש לה חבר.
עוד כמה ימים (עבר שבוע מאז הפרידה) עברו והתקשרה בוכה כי רוצה להפגש.
שאלתי אותה על החבר אמרה שהם לא חברים
שאלתי אם היה משהו בניהם. אמרה שהם התנשקו. פשוט הרגשתי שאני מתרסק מאיזה מגדל.
נפגשנו אחרי יומיים. בכתה בלי סוף שהיא מצטערת.
המשכתי להטיח בה כמה שפגעה בי וכמה כואב לי
וכמה שאני לא מאמין שהשפתיים שלה נגעו במישהו אחר. אחרי שיחה של בערך 7 שעות. היא אמרה שלא אכפת לה כלום והיא לא מוותרת עליי ושהיא תחזיר את האמון שלי בה גם אם היא תצטרך להקיף את העולם שבע פעמים. אמרתי לה שאני מוכן לנסות אבל לא בלב שלם. שהיא באמת תצטרך להוכיח את עצמה. עברו שלושה ימים מהפגישה והוא והיא לא יוצאים לי מהראש. העבודה שהיא התנשקה עם מישהו יומיים אחרי שנפרדנו במשך כמה ימים גומרת אותי. שוברת אותי. קשה לי לקבל שהשפתיים והלשון שלה שהיו כל כך רק שלי הרגישו מישהו אחר. ויותר מזה שמישהו אחר הרגיש אותם. והגרוע מכל זה שהמישהו הזה איתה בכיתה. מה אני אמור לחשוב כל יום שתלך לבית ספר? או טיול שנתי שקרב ובא?. אני מחפש דרכים להרגיע את עצמי ולהתעלם אבל קשה לי. כמה שאני שבור מזה ככה אני גם אוהב אותה. ובאמת היא משתדלת לא מפסיקה לשלוח לי הודעות ארוכות על כמה שהיא תתקן וכמה שהיא מצטערת ושונאת את עצמה. אבל העובדה שזה קרה שוברת אותי בכל מחשבה על זה. מה עושים עם כל זה? אני חייב עזרה..):
ד"ר אורן חסון
לפני צבא
⌄
מתוסכל יקר,
אני מחוייב לומר לך שאיני נוהג לענות לצעירים שטרם סיימו שרות חובה.ראה בבקשה הסבר כאן. אולי הוא גם ייתן לך סוג של תשובה...