תגובה לניסוח תובעני
נתנאלה
ד"ר חסון נא התייחסותך !!
⌄
שלום
לך ד"ר חסון,כמה שורות למטה, פניתי אליך ביום 5/9/06 "אנא עזרתך ד"ר חסון".ענית לי, ועתה הוספתי התייחסות לתגובתך לי.אודה על התייחסותך לתגובתי-שלי.בתודה מראש.
ד"ר אורן חסון
בהמשך להתכתבות הקודמת
⌄
אגב, נתנאלה,אני לא יודע אם את מודעת לכך, אבל הניסוח שלך, גם כלפי, תובעני ולא מנומס. אני לא חייב לך דבר, וכדאי שתבדקי מדוע את מתנסחת כך. יכול להיות שלא היתה לך כוונה כזו, ואולי כעסת עלי. בדקי עם עצמך מדוע זה קורה לך. אני גם ממליץ לך לבדוק אם זו אינה תופעה שחוזרת ביחסייך עם אנשים (ובבקשה, אם תכעסי עלי שוב, לא תלמדי דבר. אם את כועסת, שובי וקראי את תגובתי שוב מחר, ואחר-כך בעוד שבוע, ואחר-כך בעוד שבועיים, עד שתהיי מוכנה לקרוא אותה מבלי לכעוס).
נתנאלה
תגובה לד"ר חסון!
⌄
הי,מקווה שתגובה זו לא תיעלם מעיניך.קראתי את תגובתך העניינית לשאלתי (שורות מטה) - תודה!קראתי אף את הערתך, עליה אני מגיבה כעת.ראשית, אינני כועסת עליך כלל. הערתך, אף כי ביטאה ביקורת גלויה - לא עוררה בי כעס, זאת משום שאתה הרי אינך מכיריני, והתרשמותך (אף אם שגויה) מבוססת כולה על ההתכתבות בינינו בפורום זה, בפניותיי האמורות.לגופה של הביקורת - קבל התנצלות אם יצרתי בך הרושם כי הינני "תובענית ולא מנומסת" בפניייתי.הדבר לחלוטין איננו נכון, ואינו מאפיין אותי כלל ועיקר.יתכן כי רושם זה נוצר בשל ניסוחי "הרשמי" בפניותיי.מקווה לא עוררתיבךכעס, בגין התרשמותך הנ"ל - אשר, כאמור הינה שגויה.שוב תודה על סיועך - שנהיר כי נעשה בהתנדבות ועל חשבון זמנך היקר!נתנאלה.
ד"ר אורן חסון
קריאה מחודשת
⌄
נתנאלה יקרה,
הפעם אני מתנצל. בקריאה מחודשת יש לי הרושם שהגבתי אליך כשעדיין מהדהדת בי תגובה של פונה אחרת. צר לי.