קשרים עם גברים מבוגרים: מה עושים?

תאריך פנייה: 27.10.2009 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
טליה
תסכול רב שנים..
27.10.2009 • 10:33

בוקר טוב ד"ר חסון.אני בת 34 ואומרים כולם שאני נראית בת 20. נכון,זאת מחמאה גדולה אך גורמת לי למצבים ממש לא נעימים. מאז ומתמיד היה לי מראה צעיר לגילי ובכל גיל היה את החסרונות שלו .היום הגעתי לגיל שאני רוצה להתמסד, קשר רציני אך לצערי לא הולך לי מבחינת הגילאים.רק צעירים מעוניינים בי בין 23 -32 ..וככל שהגיל צעיר יותר כך הם רציניים יותר ואלה שבסביבות הגילאים שלי הם לא רציניים, או שהם נשואים או שהם סתם מחפשים שעשועים. לאחרונה הכרתי מישהו בן 25 !!! אמרתי לו שאני לא מרגישה בנוח עם הפרשי הגיל והוא מצידו אמר שהוא לא אוהב ילדות אלא את הגילאים שלי למרות שהוא בכלל לא מאמין שעברתי את 24..נפגשנו פעם אחת והיה ממש כיף כי לא רק במאה אני צעירה אלא גם ברוח וממש נהנו ביחד, הוא רוצה להמשיך איתי ואומר שהגיל הוא רק מספר..אני לא יודעת מה לעשות כי יש הפרש משמעותי - 9 שנים!!!העניין שזה לא רק איתו, רק צעירים ממני בהרבה מתחילים איתי. אני אפילו הגעתי למצב שנרשמתי לאתר הכרויות ורשמתי איזה גילאים אני מעוניינת להכיר וגם שם רק צעירים ממני פונים אליי ומשוכנעים וזה לא גילי האמיתי..אני לא יודעת מה אפשר עוד לעשות..למרות שאני מודעת לכך שזאת מחמאה אך היא לא ממש עוזרת לי בחיים..

ד"ר אורן חסון
צעירה מדי
28.10.2009 • 08:27

טליה יקרה,
מתברר שבורכת בתכונה שכל כך רבות הנשים שהיו מתחלפות איתך בה. ובכל זאת אני תוהה על הקשרים שלך עם גברים מבוגרים יותר. כי הרי לא חסרים גברים מבוגרים ממך, המחפשים קשרים עם נשים צעירות יותר, ומרגישים מוחמאים כשזה קורה. לפי מה שאת כותבת, עושה רושם שאינך מאמינה בהם, כי הם לא רציניים. האם יתכן שכולם כך? ואולי משהו בהתנהגות שלך לא משדר בגרות, ולכן את מושכת את אלו שאינם רציניים? אני לא יודע, אני תוהה.אני חושב שאתר הכרויות הוא אולי, במקרה שלך, רעיון טוב, כי המבחר יכול להיות מספיק גדול, והנתונים הראשוניים כתובים. אז נכון שהרבה צעירים פונים לנשים מבוגרות יותר, ובדרך כלל זה לצרכים של מין מזדמן. התעלמי מהם, והתמקדי בפניות של המבוגרים יותר. היי יותר ממוקדת, ותני לזה סיכוי.לגבי גברים צעירים, יש כמה, גם אם מעטים, שמעוניינים בקשר רציני עם נשים מבוגרות מהם. סטטיסטית, אחוז הגרושים גבוה יותר בנישואים כאלה, אבל לעולם אין לדעת איך תיראה הנקודה שלך בסטטיסטיקה. אם כיף לך איתו, ואם את בטוחה שאת יודעת לזהות סימנים של רצינות... ואם את לא בטוחה, לכי בדרך אחרת.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083