קשרים לא רציניים: מה עוצר אותך?

תאריך פנייה: 23.04.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
קרן אור
קשרים מפוקפקים.
23.04.2006 • 20:07

אני מתקרבת לגיל 29 ואני רוצה למסד את עצמי.אך הבעיה שלי שאני תמיד נמשכתי לגברים לא רצניים או שלא בנויים למערכת יחסים מחייבת או כאלו שמשחקים ברגשות שלי, בקיצור גברים שדומים לי באופי.הבעיה היא שהיות ואני מודעת לבעיה אני מנסה לשנות אותה, אבל אני מפחדת להיכנס לקשרים יציבים מהחשש להרגיש כבולה ומשועוממת.בנוסף הבטחון שלי לצערי ניבנה על בסיס המראה החיצוני שלי והשנים לא מטיבות עמי ולפעמים אני ניכנסת ללחץ רציני למצוא מישהו.הייתה לי זוגיות אחת בחיי ארוכת טווח אך לילד(משום שהוא היה צעיר ממני בשלוש שנים ונכון לאותה תקופה זה היה משמעותי) קשר חסר יסודות אמתיים, קשר שבנוי סביב שקרים מבחינתו אך מאידך אני לא יודעת אם הייתי מצליחה להתאהב אם הוא היה מספר לי את האמת הודותיו.נכון להיום חמש שנים אני לא מצליחה להיכנס לקשר נורמלי רק לקשרים זמניים שמתחילים בסערת רגשות ונגמרים כמו שהם התחילו.אני רוצה לצאת מהמעגל הזה אבל אני לא ממש מצליחה. מה עושים לעזאזל? עזור לי.

ד"ר אורן חסון
ללמוד את המעצורים שלך
24.04.2006 • 02:46

קרן אור יקרה,
נדמה לי שמשפט המפתח בפנייה שלך הוא "לא רציניים, לא בנוים למערכת יחסים מחייבת, או כאלה שמשחקים ברגשות, בקיצור, גברים שדומים לי באופי." כלומר, את אומרת לי שאת לא רצינית, לא בנויה למערכת יחסים מחייבת, ומשחקת ברגשות הצד השני, והנה נתת את התשובה לעצמך – אם זה הקושי שלך, כדאי שתגיעי ליעוץ מקצועי כדי להבין מה מונעממךלפתח קשרים משמעותיים, כלומר, מה מתוך הגורמים הפנימיים שלך, והמבנה הנפשי שלך, מפריע לך ליצור קשיים ראויים.ואחר-כך, לדעת להתגבר עליהם.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083