פיתוי: אמנות הקצב הנכון

תאריך פנייה: 23.04.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
קים
לאט? או מהר מידי?
23.04.2006 • 20:03

שלום רב
לךאני בת 28 גרושה ללא ילדים אני אציין גם שהתחתנתי בגיל 19 והתגרשתי לפני שנתיים.מאז היו לי מערכות יחסים שהתחילו עם אנרגיות טובות ויחסית אחרי זמן קצר (שבועיים)הכול ניגמר.אני לא יכולה להצביע על משהו מסוים למרות שפניתי לחברי לעצה וכולם היו חסרי אונים מולי.אני לא זו שגמרה את זה באף אחד מהמקרים שאני מציינת וזה גם ניגמר בהעלמות מיצדם.שותפתי לדירה אמרה לי שהיא חושבת שהכול רץ אצלי מהר מידי.מהר מידי הם נישארים לישון אצלי ,מהר מידי הם נכנסים לי לחיים.ואני אולי בפשטות שלי מאמינה ש"אחד"לא ילך בגלל זה אלא להפך.......אבל בזמן האחרון אני חושבת שאולי היא צודקת.אולי אני באמת ממהרת מידי?מיצד שני מי קבע את החוקים של הזמנים ?ומה נחשב לזמן סביר או לא סביר?האם אתה חושב שיכול להיות שיש אמת בזה?,האם אני צריכה לשחק אותה כבלתי מושגת?אשמח לקבל תשובהקים

ד"ר אורן חסון
פיתוי: אמנות הקצב הנכון
24.04.2006 • 02:40

קים יקרה,
יכול להיות שאת צריכה באמת להיות מושגת ולא מושגת גם יחד. אולי קצת כמו הבשר שמריצים לפני הכלבים במרוצי כלבים, אם תתני את האשליה שאת תהיי מושגת בעוד רגע קט, אבל לא תהיי באמת או לגמרי מושגת, אז לפחות מי שבאמת ירצה אותך יישאר בשל התקווה. מצד שני, יכול להיות שתפסידי גברים שיגידו לך שאת משחקת משחקים - אבל אלו שיסרבו לך בשל אי קיום יחסי מין בשבועיים הראשונים הם כנראה גברים שהיו עוזבים, אולי, לאחר השבועיים.פלירט הוא אמנות של המינון הנכון שבין הבעת נכונות לבין סרוב. בלשון אחרת קוראים לזה "פיתוי". אלו שיישארו איתך, כנראה שיישארו יותר משבועיים. ואם תמצאי גבר שיהיה כן במשיכתו אליך, ואת תהיי כנה במשיכתך אליו, יש סיכוי טוב שהתמסרות (מינית) שתתחיל לאחר השבועיים גם תחזיק מעמד טוב יותר לאורך זמן.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083