הוא הפוגע, ואת החזקה
בחורה אחרת
לד"ר אורן חסון שלום רב
⌄
חג שמח לך, מה שלומך? אני מקווה שהכל מצויין אצלךאצלי הכל כרגיל חוץ מהמצב קצת הנפשי והביטחון ירד לי קצתאני שאלתי אותך ממזמן, על הבחור מהתייכון שאותו אהבתי מאוד, ורציתי כן לדבר איתו,ולפתח שיחה. כמובן שהתקשרתי אחרי 5 שניםעזרתי אומץ למרות כל החששות, והתקשרתיאבא שלו נתן לי תקוות לגבי הבן שלו שהוא ישוחח איתיואוהב שבנות מתקשרות אליו וכ'ו וזה שימח אותיאני התקשרתעי אליו אל הבן הוא היה המוםטוב אני מבינה אותו אחרי 5 שנים שלא ניפגשנו פתאום הופעתי לו מאיזה שהוא מקוםזה די מצחיק, אבל הרגעתי אותו בטלפון וכל הזמן שאלתי "אתה המום?" "אתה מאוכזב שהתקשרתי?" יכול להיות שלא הייתי צריכה לשאול זאתאבל בכל זאת שאלתי למיקרה כי הוא היה בהלם, אפילו שזה דרך הטלפוןהתקשרתי הכל היה רגיל והיה כייף לדבר איתופתאום שהוא ניזכר מי אני התחילו השטויות ממנו לזרוםהוא רצה שאני אשיג לו טלפון של משהי מהשיכבה כדי שאני אצא ענקית ויעזור לוכי הוא דלוק עלייה מהתיכון אש {זה במילים שלו} לא שליהבטחתי לחשוב על זה, ואמרתי לו בתנאי אחד שיסכים לצאת איתיבתור ידידות בלבד, כי הרי יש לו חברה, סתם ככה פגישה כזאתוהוא לא התנגד לי והבטיח שגם עם אני לא אתן לו את הטלפון של ההיא הוא יפגש איתי, שטויות הוא מתוחכם יותר ממה שחשבתיהוא ניסה לרדת עליי, וניראה לי הוא קלט שאני אוהבת אותואו נידלקתי עליו ויכול להיות שאני הפרעתי לו אבל הוא אמר את ההפך שלאניסה ניסה לא הצליח כי אני החזרתי לו הגנתי עליי כי זה לא פייראפילו עם אתה לא רוצה לדבר איתי תגיד יפה ולא תמשוך את השיחהותעשה ממני פדיחה על זה שהתקשרתי לשאול מה שלומךזה היה ממש מעליבלמרות שלקחתי כזה סיכון שאני עלולה להיפגע ממנואבל לא תיארתי לעצמי שככה אני אפגע מהמילים שלואני לא יודעת למה אמרתי לו שיפגש איתו אולי ביגלל שהציב לי תנאיאני לא כזאת בכלל, אני גם מתפלאה על עצמי איך הוצאתי את המילים האלו בכללכאילו אני חוצפנית או משהוהוא סיים רת השיחה יפה, אבל הרגשתי מזה מגעילזה לא אופייני לי שיומיים אני יהיה בבית מצוברחת במין אכזבה כזאתוביגלל הפדיחה שליהוא פגע בי שאמר שאני אותו הדבר ואין לי ביטחוןאמרתי לו שלא נכון הוא טועהניראה לי הוא אמר לי אין לי ביטחון לדבר בצורה יותראני יודעת חזקה כזאתיואותו הדבר כי ניראה לי שהתלהבתי לדבר איתווזאת כן הטעות שליאם לא הייתי מתלהבת ממנו הוא לא היה עולה על זה שאולי התקשרתי כי נידלקתי עליווהוא שאל אותי "רק מהתמונות במחשב ניזכרת בי נכון.? רק ביגלל שראית אותי באתר התקשרת?" עניתי כן כמו סתומהלא היה לי את האומץ לומר ביגלל שאהבתי אותךכי גם ככה הוא פגע בי במילים שלו, וזה יצא כאילו הוא שיקרבכל השיחהשלא קיבל מה שהוא רוצה את הטלפון ופגישנה איתיכדי לעשות מה שהוא רוצהלא נתתי לו את הטלפון כי לא היה לנכון לתתוככה הוא הפסיד מהלהיפגש ולפגוע שוב ביוגם את הטלפון שמי שהוא דלוק עלייהאם הוא דלוק ולא ניצל את זה שהתקשרתיכדי לנופף אותי ממנוכי יש לו חברה אז לא הגיוני שהוא יחשוב על שניה בכללאולי כןאז קיבלתי ניתוק בפנים ועוד יומיים של אכזבה של תיסכולושל בכיאני מנסה כעבור שבוע שבועיים לשפא לי את המצב רוח ולומר שאפילו עם הוא פגע בכוונהאין לו לב ומזלי שלא ניפגשנו כי אחרת היה ניגמר בדרך שלווזה לא נישמע טובאז זה יוצא ככה שהוא לא הצליח ובכל זאת פגעמה הטעות שלי? שהתקשרתי? שהתלהבתי יותר מידי?שהוא יצא הכי קול ואני רעה? או הוא רע? מה לא טוב בי?תודה רבה על התגובהמסיוון
ד"ר אורן חסון
כשהוא הפוגע, ואת החזקה
⌄
סיוון יקרה,
להערכתי, לא עשית טעות כלל. הבחור העסיק את מחשבותייך שנים, והיית תקועה איתו. עכשיו את יודעת שהוא לא מעוניין בך, ואת יודעת שהוא אגואיסט, גאוותן ואוהב לשחק ברגשותיהם של אחרים, ולכן את יודעת שאת צריכה להתרחק ממנו. למעשה, מעכשיו את אמורה לקבל לעצמך שקט נפשי, כי את יודעת בדיוק היכן את עומדת, ושאת לא מעוניינת בו כי הוא לא ראוי לך, וכדי להשיג את המידע הזה, שילמת מחיר – כאב לב של כמה ימים.בסופו של דבר, הוא לא הטוב, אלא הוא הרע, כי הוא זה שפגע בך, והוא ידע שהוא עושה זאת ואפילו לא היה לו אכפת. ובסופו של דבר, את היית החזקה, כי לא שיחקת את המשחק שלו. אז התעודדי, והתחילי לחשוב על עתיד בלעדיו.
בחורה אחרת
כשהוא הפוגע, ואת החזקה
⌄
תודה על התגובה שלךבאמת עודדת אותי
בחורה אחרת
לד" אורן חסון שלום,
⌄
אני מנסה באמת לשכוח ממנו..אבל לא מצליחה.כאילו: אני אוהבת אותו בתור בחור לא כמו פעם לא כמו שהייתי מאוהבת בו}מה לעשות כדי לשכוח אותו? עד שתהיה לי אהבה אחרת?אני יודעת ומודעת לכך שיש לו צדדים טובים.אבל המילים שלו הן כמו "יריות" שפגעו בי, ובאמת איכזבו.אני לא חושבת עליו ביום יום, כבר לא אוהבת אותו.אבל למה בכל זאת בא הגעגוע? של העבר ושל השיחה איתו?תודה לךסיוון