קשרים אחרים: מה עושים?

תאריך פנייה: 01.05.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
אחד העם
הבעיה
01.05.2006 • 01:28

שלום.
..יש לי חברה מעל שנתיים, והיא החברה ראשונה שלי (אני בן 28). לא הייתי עם הרבה גם לפניה.בזמן האחרון עלה במוחי רעיון לסוע לטייל באוסטרליה. חברה שלי עובדת כרגע במשרה קבועה ולא יכולה להצטרף בשום אופן.ככל שאני חושב על הנסיעה יותר אני נלהט מכך, ואני יודע שזה מה שאני צריך. רק אחרי שיחות ארוכות ומריבות רבות היא קיבלה את הנסיעה, כמובן במספר תנאים: שיהיה תאריך חזרה מראש ולא יותר מידי ארוך ולהתחייב מראש שנעבור לגור ביחד כשאחזור.אני ממש רוצה לעשות טיול ארוך וללמוד על עצמי, ואולי גם להתנסות בקשרים כאלה או אחרים עם בנות נוספות.... אבל אני לא מסוגל להגיד לה את זה, או הפסקה או פרידה או משהו כזה כרגע.אני לא מסוגל לבגוד, אבל אני יודע שאפספס חלק מהטיול אם אוותר על זה מראש.בנוסף, כל הסיטוציה גורמת להרבה מתחים ביננו. ואנחנו רבים המון ומדברים הרבה ואני ממש עייף מכל העימותים הללו.אני מחליף דעה בנושא 3 פעמים ביום בלהשאר בתנאים שלה או לעזוב הכל ולטוס...אשמח לקבל תגובות ולשמוע דיעותתודה

ד"ר אורן חסון
לא מסוגל לבגוד
01.05.2006 • 16:14

אחד העם יקר,
אתה רוצה להתנסות בקשרים אחרים, אבל באותה נשימה אתה אומר שאתה לא מסוגל לבגוד. אם אתה כן עם עצמך, אז נדמה לי שהמסקנה היחידה האפשרית היא להפסיק את הקשר הנוכחי. אחרת לא תוכל לממש שם את החלק הזה של הטיול, שאתה מאד רוצה. שים לב שהדגש הוא על "אם אתה כן עם עצמך".יש לך צרכים מנוגדים, ואתה צריך להחליט מה מהם חשוב לך יותר (קוראים לזה סדרי עדיפות). יש לך גם תדמית שאתה רוצה להציג לעצמך על עצמך, ואני לא בטוח שאתה באמת יכול לעמוד בה. עדכן אותה ביחס למה שאתה באמתרוצהומוכןלהיות, ותן לתדמית הזו שלך להתמודד עם הצרכים המנוגדים שלך. תראה לאילו מסקנות תגיע אז.מאחר שזה אינו פורום תמיכה, תוכל לחפש דעות ותגובות נוספות בפורומים אחרים.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083