טיפול רגשי: איך להימנע מפגיעה בקשרים

תאריך פנייה: 03.06.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
דודו
איך להישתנות
03.06.2006 • 06:04

אני יוצא אם חברה שלי כבר שלוש שנים היו בנינו המון פרדות אפילו כמה של חודשים יש לי היתנהגות מאוד בוטה אם מצליחים לעצבן אותי אפילו על שטות קטנה ואני מתחיל לנבל את הפה ולעשות דברים שקצת ניראים לי אופססיבים מאוד לא תמיד אני ככה אני מצליח לליפעמים לנסות להבליג אבל זה בקושי אני רוצה לדעת איך אני יכול לשנות היתנהגות כזאת או אחרת שלא ניראת טוב בעניי אף אחד אחר .למשל יוס שישי האחרון הייתי אם חברה שלי במסיבת יום הולדת של חברה שלה היא אמרה לי שהיא נישארת עוד שעה שם ואמרתי בסדר אחרי שעתיים היא היתקשרה ואמרה לי אם אני רוצה לצאת איתה ואיתם אז ביגלל שהיא לא היתיחסה לזה שהיא לא עמדה במילה שלה לבוא אלי עוד שעה היתעצבנתי ואמרתי לה לא והיא אמרה לי שהיא רוצה לצאת בכל אופן ואמרתי לה בסדר אבל עיקמתי פנים והיא היתבעסה ולא יצאה בסוף ניפגשנו אח"כ היא הסבירה לי שהיתבעסה רצה ללכת לבית אמרתי לה לא אל תלכי לא מתאים והי היתעקשה רדפתי אחריה לבית והצקתי לה כל הדרך ובזמן הזה היא לא רוצה לדבר איתי ורק יורדת עליי ואומרת שאני סתם מבזבז את הזמן שלי איתה כי נימעס לה מהכל ומיכל הריבים עלינו לבית שלה למרות שהיא ניסתה להעיף אותי מישם והז הצקתי לה לא נתתי לה לישון ירדתי עליה זרקתי לה דברים וגרמתי לה לפחד מימני וליבכות ולהגיע למצב שהיא אומרת לי שהיא שונאת אותי ידעתי שזה לא בסדר ושאני הולך לשלם על זה אבל לא היה לי משנה כי היא אמרה שלא נהיה ביחד אז אמרתי יהיה מה שיהיה אני יעשה לה חרא מילא היא לא רוצה אותי אבל אם היית עוזב אותה מהתחלה שניפגשנו לא היינו מדברים ויום למחרת היינו מדברים אני פשוט עושה דברים שאח"כ אני מיצתער עליהם כל כך מהר עניין של שניות ואז אחרי שאני עושה משהו לא בסדר אני ניזכר שטעיתי ואז מנסה ליגרום לה ליסלוח ומיפו זה קשה ליגרום לה ליסלוח וככה זה גם בקשר להמון דברים בחיים מה עושים????ואם איפשר לחזור אליי אני מעונין לשוחח אם מישהו מיקצועי לטיפול בנושא אם איפשר טלפון או כתובת מסוימת להגיע אלייך.תודה

ד"ר אורן חסון
ללמוד לשלוט בכעסים
05.06.2006 • 12:00

דודו יקר,
לא כתבת את גילך. אבל בכל מקרה, כדאי שתגיע לטיפול, כי בדרך הזו אתה עלול לפגוע בהרבה קשרים שיהיו לך, שלא לדבר על פגיעה באושר האישי שלך. חבל.אתה יכול להגיע לפסיכולוג דרך קופת חולים, מה שיהיה לך זול יותר, או לטיפול פרטי. אלי תוכל להגיע דרך טלפון שתמצא באתר שלי, בקישור כאן למטה.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083