פרידה וגירושין: תכנון עתיד חדש

תאריך פנייה: 02.06.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
חן
פרידה רציניצת
03.06.2006 • 00:27

שלום
אני וחבר שלי נמצאים ביחד 2 וחצי. בתקופה האחרונה אנחנו רבים משלימים... נפלה עלינו תקופה לא טובה כמו שיש בכל מערכת רצינית. סבא שלו נפטר בפיתאומיות לפני שבוע, הוא נפטר בפיתאומיות וחבר שלי היה ממש קשור אליו. כל השבעה תמכתי בו אבל הוא היה אדיש כלפי. בתום השבעה הוא אמר לי שהוא רוצה שניפרד והפעם פרידה רצינית, הוא אומר שהוא לא אוהב אותי כמו פעם.. הוא לא אוהב אותי ב100%. ניסיתי לדבר איתו על כך אך הוא נחוש בדעתו.אני ממש אוהבת אותו ואני לא יכולה לתת לזה לקרות.. אני גם לא מבינה מאפה זה בה לו. כשאני מדברת איתו הוא אומר שהוא מרגיש ככה כבר תקופה אך הוא לא הראה לי שום סימנים לכך, הוא אומר שזה הדרך הטובה לשנינו ועדיף לעצור את הקשר בשלב הזה.האם אתה יודע למה זה קרה? האם זה סופי או שאפשרי לעשות משהו בנידון?האם האהבה שהוא הרגיש אלי פעם יכולה לחזור אליו בפיתאומיוץ יום אחד או שזהו הכל כבר אבוד?מיואשת וחסרת אונים :(

ד"ר אורן חסון
לא מגיע לך יאוש ודיכאון
05.06.2006 • 11:55

חן יקרה,
את שואלת שאלות שאין לי עליהן תשובה. אבל סביר שהוא כבר בנה את התרחיש הזה של פרידה ממך כבר קודם (והתקופה של רבים/משלימים אולי הובילה לכך, או אולי היתה דווקא סימפטום של אי שביעות רצון שלו), וכאשר הוא עבר טלטלה, היה לו קל יותר לעשות מעשה.אם זה המצב, כדאי שתקחי לעצמך זמן התאוששות, והתחילי לתכנן לך עתיד חדש. ואני מתכווןלהתחיל לתכנן, כי זה מה שייתן לך תיקווה שיש חיים גם הלאה, במקום לשקוע ביאוש ודיכאון. לא מגיע לך יאוש ודיכאון.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083