אושר קצר מול זוגיות יציבה

תאריך פנייה: 01.05.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
מי
הפרש גילאים
01.05.2006 • 16:35

אני יוצאת עם מישהו כבר חצי שנה והאהבה עדין בשיאהיש ביננו חיבור מיוחד ונגענו אחד בשניהבעיה היא שהבחור בן 23 ואני בת 32נראה שאין ברצוננו להפרד אולם הוא אינו מעוניין בילדים לכמה שנים לפחות ואני יודעת שמצב הפוריות יורד אחרי גיל 35 ולא רוצה לסכן זאתעל פניו נראה שלקשר יש פונציאל זוגי אולם במישור יצירת המשפחה יש כאן סיכון מהלאחרונה נפרדנו עקב קונפליקט זה ואף צד לא מוכן להתפשראני מרגישה כאלו פספסתי את אהבת חיימה ניתן עוד לנסות שלא ניסיתי על מנת לוודא שזוהיההחלטה הנכונה(לאחרונה אני חושבת אולי לוותר על כל העניין של ילדים ומקסימום לאמץ)

ד"ר אורן חסון
אושר רב קצר-מועד
02.05.2006 • 16:37

מי יקרה,
את צריכה להחליט מה חשוב לך יותר. אושר רב קצר מועד, או זוגיות יציבה לאורך זמן. ושום דבר אינו בטוח. איתו, מה שמובטח לך הוא אושר רב למשך זמן קצר. אחר-כך הדברים עלולים להשתנות. בשלב מסויים פער הגילאים שלכם יכול להפריע לכם יותר ממה שהוא מפריע עכשיו. הסיכוי שזה לא יקרה הוא לא גדול (למשל, עכשיו הוא צעיר מאד. אבל תארי לעצמך שבעוד 10 שנים הוא יחליט שהוא רוצה ילדים משלו, והרבה). אבל מצד שני, זוגיות יציבה לאורך זמן לא מחכה לך בצד השני של הדלת. ייקח לך זמן להגיע אליה, וגם היא לא מובטחת. החליטי על מה את מהמרת. אבל, להערכתי, את מקדימה את המאוחר בעניין הילדים.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083