איום על האושר שלו: מה לעשות?

תאריך פנייה: 01.03.2006 מס׳ הודעות: 5
חיפוש נושא
מיואשת
חושבת עליו
01.03.2006 • 07:31

אני נשואה כבר 4 שנים יש לי 3 ילדים אני בערך השנות 30 לחיי יש לי בעל טוב ואוהבאבל אני כל הזמן חושבת על האקס שלי שהיה האהבה הראשונה שלי .יצאנו 7 שנים ונפרדנו כי הוא לא רצה להתחתן איתי ואחר כך הכרתי את בעלי ומהר התחתנו והוא הצטער על זה לפני שהתחתני (הוא רצה לחזור אליי)היום הוא נשוי וניתק איתי את הקשר מאז שהכיר את אישתו ואני כל הזמן חושבת עליו.אני כל הזמן מפנטזת עליו. אמרו לי שהוא אוהב את אישתו וקשה לי לחשוב איך הוא אוהב אותה כי עלי הוא היה מטורף ואני הייתי בשבילו האהבה הראשונה.אני יודעת שאני נשואה כבר אבל אני כל הזמן חושבת עליו מה אני יעשה?כל הזמן שואלת את מכריו מה איתו, האם הוא מסתדר.. זה לא בסדר נכון?

מיואשת
רציתי להוסיף עוד משהו
01.03.2006 • 18:30

לא חזרתי אז לאקס שלי כי אז הוא לא ידע מה הוא רוצה עם עצמו ובעלי שאז היה חבר שלי היה רציני לגביי ורצה להתחתן, האקס שלי ידע שיש לי רגשות אליו גם אחרי שהתחתנתי היינו ידידים טובים כמו אחים עד שאישתו נכנסה לתמונה.מה האם הוא כל כך אוהב אותה שמוכן לעשות הכול למענה? ולשכוח את הידידות שלנו?

ד"ר אורן חסון
איום על האושר שלו
01.03.2006 • 20:59

מיואשת יקרה,
זה קצת עצוב שאין תאום בזמנים ובבשלות. היום, לפי מה שאת כותבת, מוטב לשים על זה פס, לזכור את זה כחוויה טובה שנסתיימה, ולהמשיך הלאה. היום את מהווה לאקס שלך איום, כי את מאיימת על שלמות המשפחה שלו.זה בכלל לא בלתי סביר שהוא אוהב את אשתו עד כדי כך שהוא מוכן להתרחק ממך, ואולי אפילו רוצה להתרחק ממך. את מהווה היום איום על שלמות המשפחה שלו. יותר מזה, את מהווה איום גם לשקט שיש לו במשפחה. בהחלט יכול להיות שאם תנסי להתקרב אליו, ואשתו תדע, זה עלול להביא למריבות ביניהם, ושלא באשמתו. הוא רוצה לשמור על פיסת האושר שלו, ואין שום סיבה בעולם שתקלקלי לו אותה.זה קצת פרדוקסלי, אני יודע... לו לא היית מעוניינת בו, לא היית מהווה עליו איום, והיית יכולה להיות, אולי, ידידה שלו. אבל דוקא בגלל שאת מעוניינת בו מאד, את מאיימת עליו, ומוטב לשניכם שתשמרו מרחק.אם את אוהבת אותו באמת, תני לו להשאר מאושר עם מה שיש לו.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
מיואשת
איום על האושר שלו
01.03.2006 • 21:10

זה סימן שהוא לא רוצה אותי?

ד"ר אורן חסון
סימנים, מציאות, והאושר האבוד שלך
01.03.2006 • 23:30

מיואשת יקרה,
זה שהוא נשוי, זה קצת סימן, לא? זה שהוא ניתק את הקשר איתך, זה קצת סימן, לא?מה שמדאיג אותי הוא שאת כרגע גם לא רואה את המציאות כפי שהיא, ושגם את כל כך ממוקדת בכאב ובאכזבה שלך שאת לא רואה שאת רוצה להרוס לו חיים מסודרים, שבהם, לפי כל הסימנים הוא אוהב את אשתו. לו היית באמת אוהבת אותו, היית עוזבת אותו. אני חושד שאת מאוכזבת ממה שיש לך עכשיו, עד כדי כך שאת תולה את התקווה היחידה שלך בחיים טובים עבורך באשליה של החיים מחדש איתו. ולעזאזל כולם. כדאי שתגיעי לטיפול פסיכולוגי כדי ללמוד להגיע לאושר, שלא על חשבון אחרים, ולקבל את הבטחון שאת יכולה. אבל אחרת.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083