איך למצוא זוגיות ראשונה

תאריך פנייה: 28.02.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
דניאלה
זוגיות
28.02.2006 • 22:57

שלום רב.
ישנו נושא שמציק לי עד כאב ומעסיק אותי כמעט ללא הפסקה.אני בת 22. מעולם לא היה חבר, או מערכת יחסים כלשהי עם בן זוג.מעולם לא קיימתי יחסי מין ואפילו לא התנשקתי. אני חשה בזאת בושה עצומה.אני בעלת מראה נאה. אך כמובן יש לציין כי אני טיפוס ביישן, מופנם, לא נפתחת לאנשים מהר. לא מרגישה בנוח בסביבה לא מוכרת.אני רוצה לציין שאני אדם חם, ונעים, ומסוגלת להעריף אהבה וחום בצורות בלתי רגילות לאדם שאותו אוהב ואהיה בקשר זוגי עימו- לכן הדבר חסר לי.אני חשה בריקנות בעקבות זאת.דבר נוסף, אני חשה מעט לחץ ואי נעימות כאשר אני מדברת עם בני המין השני.איזו המלצה אני יכולה לקבל ממכם ואף ליישמה כדי לשפר את המצב?לעיתים קרובות אני חשה כי סבלנותי הגיעה לסף וכי אני זקוקה נואשות לחום, אהבה ומגע מבן זוג.מודה לכם מקרב לב על ההתייחסות והסבלנות. יישר כח !

ד"ר אורן חסון
זוגיות ראשונה: איפה יש כזו?
01.03.2006 • 20:49

דניאלה יקרה,
זה אולי עצוב קצת, אבל לא סוף העולם. כדי להתחיל בקשרים את צריכה לא רק לרצות, אלא גם להיות במקומות שבהם יש סיכוי לבחורים סבירים להפגש איתך, ולשניכם להתגבר על המעצורים שלך מפני התחלה.קשרים יכולים להיווצר תוך כדי לימודים, ואפילו בנסיעה באוטובוס או בהליכה לרחוב. אבל בשביל זה את צריכה גם ללמוד לשדר זמינות ונכונות לשחק את המשחק של בנים/בנות, ויכול להיות שהמופנמות שלך עוצרת אותך. אםלא תלמדי באופן כזה או אחר להחצין נכונות לתקשורת (לאו דווקא להיות נוטפת מיניות) אז תצטרכי להגיע למקומות שבהם ברור שזה חלק מהמשחק, כמו מסיבות ריקודים, ריקודי עם (ואם את לא יודעת לרקוד, אולי הגיע הזמן להתחיל?), או בחוגים שונים שבהם יש גם בנים וגם בנות, או בטיולים של פנויים פנויות.אפשרות נוספת, שאני ממליץ הרבה לפני הליכה לניתוחים פלסטיים וכדומה (אני יודע שלא אמרת דבר על העניין הזה, אני פשוט רוצה להוסיף כאן אמירה כללית), היא ללכת לסטייליסטית כדי לשנות תדמית וסגנון. אם את נמצאת באזור המרכז, את מוזמנת ליצור איתי קשר, ואוכל לעזור לך למצוא מישהי כזו. וכמובן שהדבר הטוב ביותר הוא שילוב של הכל ביחד.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083