שני בחורים - מה עושים?
דנה
מציאת בן זוג
⌄
ד"ר חסון שלום
רב,בת 32, הכרתי שני בחורים ונפגשתי עם כל אחד פעמיים במקביל, שנהם בחורים טובים, נאים, משכילים מאוד חביבים ומראים נכונות. אבל אני לא מרגישה את תחושת ההשתייכות וההתלהבות לאף אחד מהם, למרות שיש נושאי שיחה ומשיכה מסויימת. ישנם דברים חיצוניים רדודים ולא ממש חשובים שפחות מושכים אותי בהם, אבל כבר נמשכתי בעבר מאוד למישהו שנראה דיי רע, יש לי תחושה שאם אכנס איתם למיטה- בכל מקרה זה ייגמר (כבר יצאתי פעם עם מישהו שלא ממש עשה לי את זה ובכל זאת שכבנו ויום אחרי זה לא רציתי לראות אותו סופית יותר- מצב לא נעים כ"כ כלפי הבחור).האם לתת הזדמנות לפגישות נוספות? או ללכת לפי תחושת הבטן, שבאיזה שהו מקום לא מרגישה נוח)אני נחשבת לחתיכה ומטופחת, נראת צעירה מגילי, אבל עושה רושם שבחורים שחיצונית כן מושכים אותי, לא ממש מוצאים עניין, או לא יוזמים. אולי משהו בשפת הגוף שלי מקרין משהו פחות טוב- אין לי מושג.האם יש לך דעה בנושא? (אם הייתי בת 20 הייתי פחות מוטרדת)תודהדנה
ד"ר אורן חסון
שני בחורים
⌄
דנה יקרה,
את כותבת על שני הבחורים, כאילו הם היחידים שפגשת בעשר שנים האחרונות. אז פגשת שניים, נפגשת עם כל אחד מהם פעמיים, ואת לא מרגישה משהו מיוחד כלפיהם. אם את חושבת שיש סיכוי, המשיכי, ואם זה לא מדבר אליך, תמשיכי לחפש.לגבי השאלות הנוספות, הנוגעות לשאלה אם את עושה משהו לא מוצלח, או מקרינה חוסר בטחון או משהו, אני לא יכול לומר לך, מבלי לפגוש אותך ולדבר איתך.