שמירת מרחק - פורום זוגיות
שלי
גיסה בהפרעה
⌄
שלום רב
שמי שלי בת 34 נשואה 10שנים עם 5 ילדים ברוך השם הזוגיות שלי ושל בעלי מעולה אבל יש את גיסתי שתמיד מעיבה עליה, לדוגמא לפני 10 שנים שאמרנו לה שאנחנו מתחתנים היא התחילה לבכות ואמרה שלא תהיה בחתונה כעבור כמה שנים שנסעתי עם חברות לחו"ל ל-4 ימים באישור בעלי (אמר שיסתדר עם הילדים) כאשר חזרתי קבלת הפנים שלי היתה יריקה בפנים וקללות על זה ש"זרקתי את הילדים" על בעלי ונסעתי, לא מזמן בשביל בעלי הבאתי אותה לביתי הסכמתי לשכוח ולעבור הלאה אבל היא מצידה המשיכה עם הפרצופים בערב חג שבועות היא הגיעה לשיא ושברה את התמונה שלי ושל בעלי מיום חתונתינו שנמצאת אצל ההורים שלה... מה לעשות??
ד"ר אורן חסון
שמירת מרחק
⌄
שלי יקרה,
אני לא יודע אם את צריכה לעשות משהו מעבר לשמירת מרחק ממנה. אבל לא כתבת מה בעלך, אחיה, חושב על זה. אם הוא איתך ותומך בך, אני לא רואה בעיה פרט לאי נעימות מדי פעם. העובדה היא שהוא התחתן איתך למרות הפרצוף החמוץ שלה. אם היא כזו, ואם בעלך תומך בך, המעיטו את הפגישות ביניכם ככל שניתן. אני לא חושב שכדאי שתחשבי אפילו לחנך אותה.אני כותב את כל זה במסגרת מגבלויות הפורום, כמובן. ייתכן שאם נשב על כך במשך כמה פגישות, וננסה להבין את שורש העניין לעומקו, ייתכן שאפשר יהיה להגיע לדרך חכמה יותר ליצור איזה שהוא גישור. אולי. אבל לא כך, במסגרת המוגבלת של הפורום.