ייעוץ זוגי: מודל הורות כמודל זוגי

תאריך פנייה: 25.06.2012 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
ממינה
עזרה
25.06.2012 • 12:56

אני בת 42 + 3 בנות נשואה.לפני 3 שנים גייליתי שבעלי מנהל רומן עם מישהי שהכיר במהלך קשריו בעבודה. אני והבית עברנו משבר גדול שלא לדבר על הבנות.אחרי דין ודברים ולאחר בקשתיו של בעלי ואחרי שהתחלתי בהליך משפטי, החלטתי לתת עוד צ'אנס למערכת הלכנו לייעוץ זוגי שהופסק באמצע כי הוא לא מאמין עו"ד הכינו הסכם לפני שננסה שוב ויצאנו לדרך. שכל צד הפיק לקחים.אחרי חצי שנה אני מגלה שהגברת הייתה שוב במשרד ע"י מילים שניתן לראות במכשיר הנייד. והתנהלו שיחות ופגישה.חשכו עיני לא ידעתי, לאחר צעקות ריביים וכול' הוא אמר שהוא לא עשה כלום והיא "אשמה" וכו'... מליו תירוצים. מה לעשות פחדתי נורא וטמנתי את ראשי בחול והמשכתי הלאה למען הבנות, למען הפחד, למען הבית....לפני כחצי שנה אני מגלה כי בעלי היקר עושה דברים מאחורי גבי דהיינו פותח חשבון בנק לוקח הלוואות על שמו ע"מ לעזור לחבר במצוקה וזאת ללא ידיעתי .(בעלי אוהב לעזור לכולם) ועוד מקרה של נתינת שק לדוד שלי כעזרה שאף אחד לא ביקש ממנו כי הבן אדם הוא פרזיט לא עובד וחי על חשבון אחרים , בעלי נתן שק מחשבון שלנו על סכום גדול ע"מ לעזור.כמובן שהסיפור כאן הוא לא מפורט היו המון ריבים על כל סיפור בנפרד, צעקות חקירות וכל מה שמשתמע מכך.ההגיון אומר לי לעזוב אותו אבל אני מתה מפחד.יש לי 3 בנות 16.11.5אני מפחדת ...לתגובתך אודה

ד"ר אורן חסון
מודל הורי
27.06.2012 • 16:24

ממינה יקרה,
אני חושב שלא היית צריכה להסכים להפסקת תהליך הייעוץ הזוגי. אני אומר את זה לא משום שזה יישנה לך משהו (כי זה כבר קרה), אלא לנשים אחרות שיימצאו במצב הזה, כי זה קורה מדי פעם. יש ביניכם המון אי הסכמות, שלא לדבר על חוסר אמון, וייעוץ זוגי הוא הכרחי - בעיקר כדי לעבוד על התקשורת החסרה ביניכם. ואם זה לא מצליח - לכי ליעוץ פרטני בעצמך: הן כדי לראות אם את יכולה לעשות משהו במסגרת הזוגית, ולנסות להציל אותה בכל זאת, והן כדי לקבל אומץ לעזוב אם שום דבר אחר לא עובד. להישאר אומללה בתוך מסגרת חסרת אמון לא עוזר לבנות שלך בטווח הרחוק. כך או כך הן מפסידות כשהזוגיות שלכם לא טובה. אבל אני חושש שהן יפסידו יותר כאשר יקבלו זוגיות הורית לא מוצלחת כמודל לזוגיות, או מודל רע של אישיות של הורים, כפי שאתם עכשיו כשאתם ביחד. שניכם כנראה תהוו מודל אישי טוב יותר כשתהיו בנפרד, אלא אם תלמדו בכל זאת לקיים זוגיות טובה.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083