מאבקי כוח בזוגיות צעירה
שירה
שבירת אמון
⌄
היי,מאז שהתחתנתי(אני נשואה כשנה) לא טוב לי, אני מגלב צדדים שמאכזבים אותי אצל בן הזוג.יש לי בן זוג תמים ומתוק מידי שהפסקתי לאהוב זאת.יש 3 דברים שיכולים לאפיין אותו והם:=חודש אחרי שהכיר אותי יצאנו לבר עם עוד זוג חברים שלי, מה שהיה לו חשוב לומר לחברתי שהורידה באותו רגע את המעיל זה "שלא תפילי פה את כל הגברים"- כששאלתי אותו מדוע אמר כך? הרי את זו שהוא יוצא איתה עליו לשבח, לפרגן, להחמיא. מה קשור החברה? תשובתו הייתה שצריך להתחבב על החברה הטובה....נגעלתי מהדרך וממנו.=לפני שהתחתנו רבנו מריבה קשה, הוא מהפגיעות שבו חזר הביתה ושיתף את אביו, שמעתי צעקות ועצות מאביו שלא יענה לי כמה ימים שאבין "שטעיתי"נפגעתי כי הרגשתי שהוא מכר אותי , למטבע יש שני צדדים וזה לא היה פייר לשתף כאילו אני הרעה. בכל אופן זה עשה את שלו והרגשתי שהוא מכר אותי.= עכשיו כשאנחנו נשואים הוא פגש את בן דודי, בן דודי זרק לו בצחוק משהו עליי "תזהר אני נחש כמו שירה" וזה היה בצחוק.בעלי במריבות מזכיר זאת ואומר הנה הוא צדק, ושאלתי אותו אם כל מה שאומרים לו הוא מאמין , הוא אומר זה דוד שלך מה אני אמור לחשוב?ופה זה שבר אותי, מה בעלי לא מכיר אותי? והוא עוד מאמין ?מי זה האיש הזה?<!!!!!גבר בן 29 עם ראש של 4
ד"ר אורן חסון
מאבקי כוח
⌄
שירה יקרה,
עושה רושם שאת פגיעה מאד, ושיש ביניכם מאבקי כוח. לא, הוא לא טלית שכולה תכלת, אבל כנראה שכאשר את מגלה זאת, את לא מצליחה לעזור לו לשנות את זה ולהתאים את עצמו אליך, ולהסביר לו איך באופן שהוא יכול להקשיב לו ולשמוע. התוצאה היא קצר בתקשורת, ומאבק ביניכם.אתם אמנם בתחילת הדרך, אבל כדאי שתלכו ליעוץ זוגי. זה חשוב כדי שלא לפספס זוגיות טובה עם תחילתה. עושה רושם שעם קצת עבודה תלמדו להסתדר.