שלוש שאלות למעלה!

תאריך פנייה: 14.03.2010 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
אובדת עצות
בעלי ומשפחתו...הנפלאה
14.03.2010 • 11:38

היירוב בעיות הנישואין שלנו קשורות למשפחתו...מאז שהיינו חברים ועד היום כאשר אנו נשואים +3 .בעלי לא רואה אותנו כאחד....אם פוגעים בי אז פוגעים בי ולא בו אז זה לא קשור אליו הוא לא מבין שעם מתיחסים לאשתו בזלזלול ולא מקבלים אותה למשפחה זה בעיה גם שלו.... כל היחס העויין כלפי זה אך ורק בגלל מכיוון שהוא נותן להם. אם פעם אחת הוא היה מדבר ומסביר שאני הבחירה בחייו ואין להם ברירה אני והוא זה כעסקת חבילה ...אז היחס כלפי היה משתנה. הוא עושה את כל מעשיו בכדי לרצות אותי ולא מהמניעים הנכונים שעם פוגעים בי פוגעים גם בו המשפט הזה לא מדבר אליו.מבחינתו הוא התנתק ממשפחתו אבל הוא הלא בסדר כי הוא זה שיתנתק ..."הם בסדר" שהם מתיחסים לאישתו בזלזול וכאילו לא הייתי קיימת.הוא לא מאמין שהם היו רוצים ברעתו הוא לא מאמין שאימו תרצה לראות אותו לא מאושר וגרוש שלא רואה את ילדיו על בסיס יומי.הוא ממש תמים...אני לא יודעת אם הוא באמת לא רואה מה קורה או שהוא רואה ומעלים עין. "המלחמה שלי "היא לא רק מולם היא גם מולו כי הוא פשוט לא מבין. הסברתי לא שאין לי בעיה שלא אוהבים אותי הבעיה שלי היא מולו שהוא לא מבין אותי.אנחנו נשואים 10 שנים ועוד 3 שנים של חברות,אני ביאוש טוטאלי כבר ,עברה במוחי הרעיון לעזוב אותו לאיזה שבועיים לבד....אולי זה יעשה משהו,לא יודעת כבר מה עושים.חייבת עצות דחוף דחוף

ד"ר אורן חסון
התשובה 3 שאלות למעלה!
16.03.2010 • 11:36

התשובה בהמשך להמשך שלך: שלוש שאלות למעלה!

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083