שלהבת שדעכה: טיפים לשיפור יחסים מיניים

תאריך פנייה: 30.04.2005 מס׳ הודעות: 4
חיפוש נושא
ר
יחסים במשבר
30.04.2005 • 23:56

אני ובן זוגי כבר שש שנים ביחד, הכרנו בתקופת הצבא ואנחנו חיים ביחד כשנהבתחילה יחסינו היו סוערים מבחינה ריגשית ומינית עם השנים החלה דעיכה והיום אנחנו חברים טובים אך יותר כמו שותפיםאני חושבת שהסיבה לדעיכה היא שפעמים רבות הרגשתי בעת קיום יחסים מנוצלת - מכיוון שבן זוגי לא דאג לפנק אותי כמו שאני דאגתי לפנק אותובעצם רוב הפעמים הוא היה במרכז הפעילות - כמובן שהיה אכפת לו ממני אך מעשית כלום... מה גם שהיו פעמים רבות שפשוט לא נהנתי וחיכיתי שהוא פשוט יגמור...לפני שהכרתי אותו הייתי פעילה מבחינה מינית והיום לעומת זאת כלום - אני כבר לא משתוקקת לסקס כמו בעבר ואין לי את הרצון לקיים כמו בעבראני פשוט מרגישה מקולקלת ולא יודעת מה לעשות כדי להחזיר את המצב לקדמותו...האם יש דרך להחזיר את התשוקה המינית בנינו - להדליק שוב את הלהבה - והפעם לעשות את זה כמו שצריך?אני חייבת לציין שאני לא מאשימה אותו - אני חושבת ששנינו טעינו בגישתינו והיום אני רואה את הדברים אחרת - שנינו מאוד רוצים לשפר את הזוגיותאשמח לכל הכוונה שהיאתודה מראש וסליחה על הפרטים - אין לי מקום אחר לפנות אליו - תודה

ד"ר אורן חסון
שלהבת שדעכה
02.05.2005 • 02:44

ר יקרה,
קיימת, כמובן, אפשרות לגשת ליעוץ מקצועי מיני, שיכול לכוון אותך טוב ממני בנושא זה.אוסיף בכל זאת משהו שקשור ליחסים ולהתנהגות, שכן זה אחד המרכיבים החשובים של הפגיעה ביחסים המיניים שלכם. בטעות, ומבלי להתכוון, הוא הצליח לכבות בך את התשוקה המינית, שכן הפעילות המינית שלכם היתה אסימטרית. ומכיוון שהפעילות המינית שביניכם לא תגמלה אותך כראוי, למדת שעדיף לחיות בלעדיה במקום להיום עם ציפיות שווא. במשך הזמן, כדי לא להתאכזב, למדת לדכא את המיניות שלך. והנה שילמת מחיר יקר אחד, הקרבת המיניות שלך, על מנת שלא לשלם את מחיר האכזבה.טיפול מיני ייתן לכם הנחיות מדוייקות והצעות רבות לחידוש השלהבת, והוא מומלץ – ולו רק בשל החוויה וההתנסות. ראו זאת כדרך ללמוד דברים חדשים על עצמכם ועל המיניות שלכם. ואם אין זה בא בחשבון, נסו להכניס יותר מין ויותר פתיחות מינית לבילויים המשותפים שלכם. חשבו יותר מין, נסו סרטים ארוטיים שונים עד שתמצאו כזה שעושה לכם משהו, או קראו ספרות ארוטית או ספרות שיש בה ארוטיקה. קראו ספרי הדרכה לגבר, לשיפור המשחק המקדים ולארוטיקה, ואולי לתת לו דווקא ספר שמלמד את האשה דווקא איך להגיע אל המיניות של עצמה – שיבין טוב יותר מה זה אומר להיות אשה.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
ר
המון תודה
02.05.2005 • 17:03

שאלה קטנה ואחרונה - היכן ניתן לקבל טיפול מיני - היכן ניתן לקבל שמות של מטפלים כאלו(סקסולוגים?)תודה מראש על ההכונה

ד"ר אורן חסון
המון תודה
03.05.2005 • 01:00

להלן רשימה באתר של אי"טם, האגודה הישראלית לטיפול מיני:http://www.itam.org.il/members/members_list.htm

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083