יחסים לא יציבים: תובנות והמלצות

תאריך פנייה: 30.04.2005 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
צ.ה
שלום רב- שאלה
30.04.2005 • 23:52

אני ממש בדילמה: אני חודש שביעי בהריון -בתחילת ההריון בעלי מאוד סלד מן העובדה שניכנסתי להריון בלי לתכנן (זאת אחרי שניסינו כמעט 8 חודשים) ופשוט הפסקנו לנסות.. הוא התנהג מאוד לא יפה במשך כמעט חודשיים עד שהתאפס על עצמו (אני אישית הרגשתי מאוד מאדו רע פיזית)בין החודשים ה- 3-7 הכל הלך דיי חלק- התחילה התרגשות של הריון ולידהפתאום שוב קיבל אתמול את הקריזה וממש היה עויין- דיבר לא יפה- והכניס שוב את הקטע (שהיה מדובר בו קודם) שאני חייבת לעבוד בערך 3 חודשים אחרי הלידה ע"מ להביא כסף. ברצוני לציין כי הוא עוסק בנדל"ן- עסק שלפעמים לא כ"כ רווחי- אבל כסף לא חסר לנו!!מאתמול הוא מתנהג מאוד מגעיל וקר--אני רוצה לציין שבתחילת ההריון אני יזמתי שיחה על גרושין והוא היה מעוניין - אך התחרט ושינה דעתו--כנראה תפס את עצמו בידיים והבין שהוא לא בסדר!אתמול שוב דיברתי על גרושין לאור הצורה בה דיבר אלי- אמר לי ש"אין לו שום התנגדות לגירושין- "והעליב אותי לפני הוריי!אני חיה בחו"ל וחושבת מאוד מאוד להרים ידיים היות וכל משפחתו שם- ואני מרגישה שהם לטובתו ומפחדת שאחרי הלידה הוא לא ירשה לי לצאת משם עם הילד- ואני בכל מקרה "אוכל אותה" - גם גרושה וגם רחוקה מהוריימה עלי לעשות ????????????????תודה תודה .

ד"ר אורן חסון
תובנות
02.05.2005 • 02:28

צ.ה. יקרה.
זה נראה לא טוב. השעון מתקתק לך במהירות, והיחסים שלו איתך אינם יציבים.לא ברור לי איך הוא העליב אותך לפני הורייך, כשהם בארץ ואת בחו"ל. אני בטוח שיש לכך הסבר כלשהו. אבל תני לדברים להמשיך ולהתגלגל, וראי מה קורה בזמן הקרוב. נסי לשפר אותם על-ידי פתיחת הדברים ושיחה איתו. נסי להבין מה הוא רוצה, ואיך זה אמור להשפיע על היחסים ביניכם. ובעיקר נסי לעשות זאת בלי כעס, אלא מתוך הבנה לצרכיו. אולי פתאום תהיה לך תובנה חדשה על מה שקורה. לכעסים יש נטיה ליצור עליות וירידות מהירות במצב הרוח, שאינם מעוגנים ברצון בסיסי ויציב יותר. ואגב כך, אם צרכיו אומרים שהוא רוצה להיות לבדו, שיהיה. עדיף לדעת מאשר לחיות בחוסר ודאות עד יצירת תלות. ואם בתוך חודש דברים לא משתנים, ותחיי בחשש כבד כפי את חשה היום, עלי על מטוס והסבירי לו שאת מעדיפה לעשות את הלידה ליד אמא שלך, ובתנאים ובבית של אמא שלך.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083