שינויים בקשר זוגי: טיפים
מורן
בשביל ההרגשה הכי טובה...
⌄
שלום
לך!יש לי חבר כבר שנה וחודשיים ואני מרגישה שהוא נותן לי את הכל ממנו ואני אל אני יודעת שאני רוצה לתת אך לפעמים יש לידברים אחרים על הראש בבתחילת הקשר היה לנו ערבים מיוחדים ורומנטים וסתם היינו חוגגים ערב מיוחד כמעט כל פעם שנפגשנו.עכשיו הייתיי רוצה לדעת מה אני יכולה לעשות כדי לתת לו לחוש שאני נותנת לו את כול כולי.?!? למרות שהוא יודע אבל הייתי רוצה לדעת האם קשר אמרו להשתנות מתחילתו לתקופה שבה אנו נמצאים כעת כי הדברים שמונעים ממני זה עייפות שלי ושלו כי שנינו לומדים והוא בנוסףעובד...או שזה הגיוני שאין לנו את אותם הדברים שהיו בתחילה?הוא בן 24 אני בת 21.
ד"ר אורן חסון
להתפנות רגשית למרות האילוצים
⌄
מורן יקרה,
קשרים משתנים עם הזמן, הדינמיקה אינה אותה דינמיקה, והלהט הראשונה דועך. השאלה היא מתי ובאיזה קצב, וחלק מזה קשור בהחלט לעומס הכללי שלכם. את רוצה לתת לו את כולך, אבל את לא יכולה. כי את לומדת, ואת לא תוותרי על לימודים רק כדי לעמוד לרשותו בכל רגע שירצה. את עושה פשרות משלך, והוא עושה פשרות משלו. אבל את אם רוצה שיראה שאת מוכנה לעשות למענו הכל (אפיל אם זה לאממשהכל), תעשי יותר פשרות. בעיקר, בתאריכים חשובים לכם ולו.ובעיקר תתפני נפשית להשקיע בדברים הקטנים והרומנטיים שעושים לו טוב.
מורן
להתפנות רגשית למרות האילוצים
⌄
ד"ר חסון היקר
:רציתי לומר תודה כי אני מרגישה ששנינו חוזרים למסלול אני עוד יומיים צמסיימת את הקורס שהייתי בו בחודשיים האחרונים, ועכשיו אני והוא התחלנו לדבר על נסיעות ועל כל מיני דברים שנעשה ביחד כמו לנסוע לאיי נאפה או לחופשות ביחד, האמת דיברתי איתו על הנושא שאני לא מרגישה שאנחנו מספיק ביחד ולא מבלים מספיק כי הוא לומד ואני למדתי והוא עכשיו גם עובד הוא אמר לי משפט יפה" מה תעשי כשניהי נשואים" אז שאלתי אותו אם הוא רוצה להתחתן איתי והוא אמר שכן אבל לא כרגע כי יש לנו צורך לעבוד וללמוד ובגלל זה אנחנו בלחץ קצת עכשיו אבל הכל יירגע ונתפנק הוא הסביר לי שככה המציאות ובאמת חייב להתפשר בדיוק כמו שאתה אמרת והבנתי וזה עזר ובאותו ערב היה לנו ערב מדהים ולא רק מבחינת הסקס מהכל תודה רבה!