פרידה: מה רוצה בת הזוג?

תאריך פנייה: 04.04.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
שי
פרידה לא רצוייה
04.04.2006 • 13:23

שלום
ד"ר חסון!לפני כשבוע אני ובת זוגי בשנה האחרונה החלטנו להיפרד. שנינו בשנות העשרים המאוחרות. ממש לא רציתי את הפרידה הזו, אני אוהב אותה ורוצה אותה בכל ליבי, אלא שפשוט עוברת עליי תקופה לא קלה בחיים, ויש לי פחות כוחות להתעסק בנושאים כמו חתונה. וזה משהו שאכזב את הבת זוג שלי וגרם לה תסכולים בכך שאנו לא באותו הקצב. מאז הפרידה אני לא מתפקד, אין לי חשק לכלום, אני עצוב ומדוכדך, ולא מסוגל לחשוב על בנות אחרות. אני רוצה אותה, ורוצה אותה לכל החיים. אני לא מבין איך שוב נקלענו למצב הזה, אבל כנראה שאני לא מעכל את הפרידה רק מספר ימים לאחר שזה באמת קורה. אני נורא רוצה לשמוע אותה, ולפתור איתה את הדברים אבל אני פוחד שהיא כבר התייאשה ממני, ואני רוצה לגרום לה רק אושר, אך מסתבר שלא תמיד מצליח בכך. איך אפשר לצאת מהמצב המתסכל ופשוט לאהוב אחד את השני בלי כאבי לב מתמשכים?הייתי שמח לייעוץ , בתודה מראש, שי.

ד"ר אורן חסון
לא רצויה על צד אחד או שניים?
06.04.2006 • 22:36

שי יקר,
כתבת שאתה אוהב אותה מאד, ושרוצה אותה בכל לבך. כתבת שאתה לא מעכל את הפרידה. אבל לא כתבת מה היא רוצה. אם זה סיפור טרי, כפי שאני מבין, נסה לדבר על ליבה להגיע ליעוץ זוגי. אם היא תסכים, יש אולי סיכוי. אם לא, אז כדאי שתמשיך הלאה, כי היא כנראה התייאשה מלקבל את מה שהיא חושבת שהיא רוצה בזוגיות.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083