שינוי תדמית: איך להיראות אמינה ונעימה

תאריך פנייה: 05.05.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
ורד
בעיה ביצירת קשר
05.05.2006 • 14:13

שלום רב
שמי ורד אני בת 25 והורי גרושים.הבעיה היא כזאת:בכל פעם שאני מכירה מישהו מתעוררת בי תחושה של חוסר אמון ,מעין תחושה שהנה הוא בא רק לנצל אותי וזהו.אינני יודעת ממה הדבר נובע:או מכך שאני נראית טוב וזה מה שאני משדרת או מבעיה אצלי .אני יודעת בוודאות שהיו כאלה שכן רצו לנצל והיו גם שלא.אני מרגישה שהקשרים שלי לא באמת זורמים כמו שקשר נורמלי צריך להיות ,לפחות בתחילתו.או שאולי זה נובע מגירושי הורי ומכך שאף פעם לא הרגשתי חום ואהבה ותמיכה מאבי.אנא עזור לי ,אני מרגישה שזמני מתבזבז ושבחורים שאולי כן רציניים ומתאימים לי חומקים ועוברים וזאת בגלל בעיה שקיימת בי.עליי לציין שיש דבר שחוזר על עצמו שוב ושוב לגבי כל אחד מאלה שיצאתי איתם והוא שאני נראית סקסית.בתודה מראש.אני גם מבקשת שכתובת האי מייל שלי לא תופיע בתשובתך כאן באתר.

ד"ר אורן חסון
שינוי תדמית?
06.05.2006 • 15:22

ורד יקרה,
את לא רוצה רק להיראות סקסית. את רוצה להיראות אמינה. את רוצה להיראות מי שיודעת מה היא רוצה מעצמה ומאחרים (ולכן, לא כזו שניתנת לניצול בקלות), אבל גם לא מרוחקת מדי (כך שלא טוב גם להגזים מדי בהפגנת בררנות). את רוצה להיראות אינטליגנטית, ואת רוצה להיראות נעימה (אבל לא קלה). ויכול להיות ששינוי התדמית שלך ישנה משהו בגישה של הבחורים אליך, ולכן תקבלי יותר תגובות שיתאימו לך. זה החלק הנמצא בשליטתך.חשבי על זה, בדקי את התדמית שלך, ותני לשינוי הזה זמן (3-4 חודשים). ואם את מרגישה שזה לא עובד בשבילך, אולי כדאי שתלכי ליעוץ פסיכולוגי, כדי להבין מדוע את מרגישה כפי שאת מרגישה.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083