שינוי פתאומי בזוגיות: מה קורה?

תאריך פנייה: 15.12.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
אירית
שינוי בתחושה בקשר.(הודעה שלא נענתה)
15.12.2006 • 18:39

שלום
ד"ר חסוןהאם אדם שנמצא בקשר עם בחורה כמה שנים , אשר כוללרקהכרות מעמיקה , פגישות ,ויחסי מין יכוללפתעלשנות את רגשותיו כלפיה ? מה יכול להעיד על הירידה ברגש ?אם נמצא הוא עמה בקשר מסויים -כמה שנים- וללא הפסקה , זהו סימן בטוח שהיה לו באותו הזמן משהו ריגשי כלפיה ?כיצד אוכל לדעת בבטוח האם אני חשובה ל"פרטנר" בקשר שלי - וכן האם יש לו אהבה מסויימת אליי?האם יש כמה סוגי אהבה בין בחור לבחורה ? או שהאהבה היא אותה אהבה - זו הקשורה ברצון לתלות ולדברים כגון חיים יחד , ילדים..תודה רבה מקרב לב

ד"ר אורן חסון
שינוי פתאומי: איך זה קורה לו?
16.12.2006 • 23:16

אירית יקרה,
את שואלת שאלות רבות שהן באויר לגמרי. כלליות מכדי לתת לך תשובה ברורה למקרה הפרטי שלך. קחי זאת בחשבון. כדי להבין טוב יותר מה באמת קורה במערכת היחסים שלך, את צריכה לבדוק טוב יותר מה קורה ביניכם, להיות פתוחה איתו יותר, לדעת לקבל תשובות ברורות לשאלות שלך, או להתייעץ עם מישהו מקצועי כדי שיוכל להבין מה בדיוק את רוצה, ואיך להשיג יותר מידע.אבל על קצה המזלג לשאלותייך: כמה זה "לפתע"? האם לפתע זה בתוך שבוע? בתוך שלושה חודשים?בדרך כלל המצב הוא שדברים מתרחשים כתהליכים בתוכו קודם, ואז,לפתע, הוא פתאום מציג לפנייך את סוף התהליך שעובר אצלו, כך שמה שנראה לך כ"לפתע", אצלו זה היה תהליך מתמשך. זה יכול להיות לאחר תהליך מתמשך שהתבשל בתוכו בלי שום קשר לאדם נוסף אלא קשור רק למה שהוא מרגיש שקורה בינך לבינו, ויכול שסיום התהליך הפנימי שלו מזורז לאחר שהוא יצר קשר או רוצה ליצור קשר עם מישהי אחרת. אני לא יכול לומר לך מה קורה ביניכם.לגבי האהבה: יש ההידלקות הראשונית, בעלת התשוקה העזה יותר, שמתחלפת אחר כך באהבה עמוקה יותר שהיא בעלת הרצון לחלק ולהשתתף ולשתף, להיות ביחד, וכן, גם לגדל ילדים ביחד. אבל את צריכה לזכור שגם זו וגם זו אינן מגיעות תמיד באותה עוצמה. ומכאן ההבדלים הגדולים שיכולים להיות בתחושה בקשרים שונים.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083