שינוי לאחר פרידה: איך לשכנע אותה לחזור
דניאל
החליטה לחתוך את הקשר שלנו. לחתוך?
⌄
יש לי בחורה שהייתי איתה בקשר קרוב ל-4 שנים.
לא היינו חברים, אבל מאוד קרובים.
בגדול, 4 שנים רצתה להיות חברה שלי ואני לא רציתי.
רצתה להרגיש נאהבת ואני קצת עם קשיים רגשיים היה לי קשה לתת לה מה שהיא רוצה. גם מאוד אני מתעסק בשטויות עם פלרטוטים , סטורי, ובכל החרטות האלה שזה תאכלס שקר.
לא היינו מחוייבים אבל התנהגנו כמו זוג לכל דבר
לפני שבוע החליטה לחתוך. נתתי לה כמה ימים ופתאום הרגשתי שאני מעריך אותה וכאב לי מאוד
היום נפגשנו ורציתי שנחזור והיא אמרה שהיא החליטה ועומדת מאחורי ההחלטה שלה.
מאוד כואב לי
מה לעשות? לתת לזמן לעשות את שלו או לנסות בכל מחיר?
אמרה גם משפט כואב
שאם היא תשאר איתי זה בשבילי ולא בשבילה. ונאחזתי על המשפט ואמרתי שגם אם ארצה לחזור בהמשך יזכר במשפט הזה
ד"ר אורן חסון
הצלחת ללמד אותה, ואתה רוצה שתשכח
⌄
דניאל יקר,
היא למדה אותך, כנראה. במשך ארבע שנים שבהם קיותה שתשתנה. הרבה מאד סבלנות ואורך רוח, למען האמת. אבל בסוף היא הבינה מי אתה – זה שלא רוצה מספיק, ולא רוצה להתחייב. אז לאחר שהתקשתה להאמין בזה במשך ארבע שנים, הצלחת בסוף לשכנע אותה.ועכשיו אתה אומר: הבנתי את הלקח והשתניתי. ובעצם – אפילו זה לא אמרת, אתה רק רוצה לחזור. האם זה ייקח לה ארבע שנים להשתכנע לחזור? – אולי. מהנסיון של העבר, זה מה שלקח לה להשתכנע בפעם הקודמת. אבל תעשה זאת, ותנסה לשכנע אותה שתחזור כיזה כדאי לך, כמו שאתה רואה זאת,היא תמשיך לסבול אתך. כשתחליט יום אחד שאתה מוכן, כמוה, לעשות את זהכדי לעשות לה טוב, כי אתה רוצה שלה יהיה טוב, גם אם מדי פעם תצטרך לוותר על צרכים אגואיסטיים שלך, כי לך טוב כשלה טוב, רק אז תוכל להיות אמין, ורק אז כדאי יהיה לה להיות אתך. אבל אתה צריך באמת לרצות את זה.