שינוי התנהגות של בן זוג
מרי
בעיה בזוגיות
⌄
שלום
דוקטור יקר!אני נשואה+ילד פחות משנה!יצאתי עם בעלי כ- 3 שנים ותמיד הוא היה מקסים ומדהים ומכבד ותומך והכל.לאחר הנישואים שלנו הוא פתאום השתנה מקצה לקצה הוא פתאום לא מכבד אותי מדבר אליי בזלזול ולא יפה בעיקר ליד המשפחה שלו וחברים.הסברתי לו שזה לא מקובל עליי, הפסקתי לדבר איתו, עזבתי וחזרתי אך עדיין המצב ממשיך מה עושים????????תודה רבה!
ד"ר אורן חסון
לבדוק היכן נוצר הקצר?
⌄
מרי יקרה,
קשה לדעת מה בדיוק הגורם לשינוי של ההתנהגות שלו. ובהחלט יכול להיות שהוא היה כותב לי מכתב דומה, כי מנקודת המבט שלו אולי הדברים נראים שונה, אם לא הפוך. זה לא שאני מטיל את האחריות עליך, אבל אני אומר שקשה לדעת מה הסיבה מבלי לבדוק זאת. אני חושב שחיוני לך ללכת איתו ליעוץ זוגי. אתם לא נשואים זמן רב, והמשקעים ביניכם חייבים להיות עדיין פתירים. עשו משהו בעניין, לפני שיהיה מאוחר מדי.
יעל
בעיה בזוגיות
⌄
היימרי אני מאוד מזדהה איתך אצלי בדיוק אותה בעיה וזה מאוד מתסכל גם אני נשואה שנה עם תינוק חצי שנה והכל השתנה מאז החתונה . בלי התהפך מאוד הוא היה נפלא לפני החתונה ככל הנראה אנחנו פשוט מאפשרים להם לקחת אותנו כמובן מעליו . הדבר שאני יכולה לייעץ לך בשום פנים ואופן על תעזי ללכת כי כל פעם שתחזרי זה רק יחמיר את המצב . כמו כן תנסי להעמיד עובדה ולהעלם לא להימשך לתוך ויכוח. ודבר הכי חשוב צריך להעמיד את המצב בצורה שהוא יכבד אותך .