פורום זוגיות: התמסרות ושכחה מעבר

תאריך פנייה: 10.12.2006 מס׳ הודעות: 3
חיפוש נושא
מ
מעבר מגורים ביחד
10.12.2006 • 15:38

לד"ר חסון היקר
שלום.עד לפני שנה "החבר הכי טוב והמבין" האיתה אתה אני אנסה קצת להזכיר לא מאמינה שתזכור. מדובר בבחורה בת 25 שיצאה עם מישהו שמבוגר ממנה ב11 שנה יצאנו קרוב לשמונה שנים ולקראת סוף כיבלתי בהפתעה שהוא מתחתן עם אחרת. כמובן עברה עלי שנה קשה , האדון הנשואי לא רוצה להירגע ממשיך להתריד אבל כבר אין לי כוח אחרי שנה אני הפסקתי לאהוב ולרצות אותו אני מאשימה את אצמי שבגלל הכאב נתתי לו להופיע לידי ושוב לתת לו "לסובב אותי על עצבה הקטנה שלו".אבל זה פחות חשוב לי . ד"ר חסון הכירו לי אדם מקסים אנחנו יחד חודשיים ומאז שהאינו יחד הוא מבקש ממני לעבור עליו בהתחלה השתמשתי בתירוץ שזה לא הזמן כי אני לומדת או עובדת . מה שהכי נכון אני מפחדת אני האוד פוחדת איך זה יסתדר בינינו שניינו מודעים טוב לרגשות של השני אנחנו לא מאוהבים יש לנו רק רשות אני שואלת את עצמי האים אהבה תבוא מתי שנגור יחד? או בכלל לא פתאום גם הבנתי שאני צריכה להיסתכל קדימה על העתיד שלי, אני מבינה שבזכות מעבר יחד גם נכיר אחד את השני ונדע האם שווה להמשיך . לא בוער לי היום להיתחתן אני אפילו מפחדת מזה כי מתגובות של אנשים שאני מכירה לא יצא משהוא טוב וגם מי פורום שלך שקראתי מחכה לתשובה ממכה שאולי תוכל לאזור לי שוב.

מ
מעבר מגורים ביחד
10.12.2006 • 17:55

תיקון למאז שאנחנו יחד

ד"ר אורן חסון
להתמסר, ולשכוח משקעים מן העבר
11.12.2006 • 00:30

מ יקרה,
מצד שני, יש הרבה זוגות שיש להם זוגיות מאד טובה. אבל לא אלה הם שפונים אלי, בדרך כלל, בפורום.ביחס להשפעת המגורים ביחד – קשה לדעת. לפעמים זה באמת יכול לעבוד. בעיקר אם תרגישו שאתם מתמסרים זה לזו, ומצליחים לשכוח משקעים שהיו לכם מן העבר. אני מאחל לך הצלחה, במה שתחליטי.ואני שמח שהצלחת לשים את הגבר ההוא מאחוריך. מגיע לך משהו טוב יותר.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083