מיניות מלחיצה: מה לעשות?

תאריך פנייה: 10.12.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
אירית
זוגיות
10.12.2006 • 17:04

שלום
!!!\אנחנו נשואים עוד מעט שנתיים מערכת היחסים שלנו נפלאה אך דבר אחד מאוד מפריע לי כשהיכרתי את בעלי יצאנו כשלושה שנים ויחסי מין שלנו היו נפלאים לפחות (מינימום) שלושה פעמים בשבוע. היום הכל השתנה לפעמים גם שלושה שבועות אנחנו לא מקיימים ולבעלי כלל לא מפריע .יחסי מין מאוד חשובים לי אני לא יכולה ללא זה ולבעלי כאילו ולא אכפת מזה אני חושבת שזה פוגע במערכת יחסים ולפעמים חושבת על מערכות יחסים אחרות שהיו לי בעבר וגורם לי לפנטז על בחורים אחרים. אני מפחדת שהדבר יפגע מאוד בזוגיות כיצד ניתן לשפר זאת מדוע זה קורה. לפעמים אני מפסיקה להאמין בו וחושדת בו. חשוב לציין כי אני ניראת טוב ולא חסרים מחזרים הוא תמיד חשש מזה תודה רבה אני מקווה שתעזור לי.

ד"ר אורן חסון
מיניות מלחיצה
12.12.2006 • 15:00

אירית יקרה,
יכול להיות שהמיניות שלך מלחיצה אותו, וזה גורם לו להתרחק עוד. יכול להיות שכל מה שאת צריכה לעשות זה להפסיק את הדרישות שלך ממנו בתחום הזה, אבל לא להתרחק ממנו פיזית. כלומר, להמשיך לגעת בו, למתן את הביקורת ולשמור על אינטימיות של קרבה ומגע, אבל מבלי להמשיך מזה למגע אינטימי. תצטרכי להאזר בהרבה סבלנות, שזה אומר אולי גם מספר שבועות כאלה, עד שהוא ירגיש להרגיש בטחון, ושהיוזמה בידו, וחופשי לקחת את האינטימיות הזו ולהתקדם איתה ליחסי מין. נסי את "התרופה" הזו במשך חודשיים, ללא ציניות וללא הערות סרקסטיות, וחזרי לספר לי מה קורה.אם זה לא יעבוד, ייתכן שתצטרכו ללכת לטיפול זוגי ומיני, כדי ללמוד להוריד לחצים ולהתרגל זה לזו מחדש.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083